Καραγκούνης: «Με φιλοδοξίες στο Euro»

Καραγκούνης: «Με φιλοδοξίες στο Euro»

Gazzetta team
Καραγκούνης: «Με φιλοδοξίες στο Euro»

bet365

Ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε ότι η Εθνική δεν πηγαίνει στο Eurο για... τουρισμό, μίλησε για το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και χαρακτήρισε το ομαδικό πνεύμα μεγάλο ατού της «γαλανόλευκης».

Ο Καραγκούνης, παραχώρησε συνέντευξη στο World News και δήλωσε αρχικά: «Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και η διάθεση πολύ θετική. Το Euro είναι μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά πηγαίνουμε με φιλοδοξίες που τροφοδοτούνται τόσο από το γεγονός ότι προκριθήκαμε στα τελικά πρώτοι και αήττητοι όσο και από το γεγονός ότι το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό. Περιμένουμε πώς και πώς να έρθει η ώρα να παίξουμε στη διοργάνωση», ενώ πρόσθεσε, όσον αφορά τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Στον όμιλό μας οι πιθανότητες είναι από 25% για τον καθένα. Κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά: η Πολωνία αγωνίζεται στην έδρα της και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Η Ρωσία έχει ποιότητα και ταλέντο. Η Τσεχία δεν λείπει από τις μεγάλες διοργανώσεις. Όλες είναι καλές ομάδες. Εμείς, αν κοιτάξει κανείς την τελευταία δεκαετία, είμαστε πιο σταθεροί στην πορεία και τις επιτυχίες μας από τους υπόλοιπους. Θεωρώ ότι εάν βρεθούμε στην κατάλληλη φόρμα στην κατάλληλη χρονική στιγμή, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Θέλουμε πρώτα να καταφέρουμε την πρόκριση από τον όμιλο και μετά βλέπουμε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε για τρίτη συνεχόμενη φορά στα τελικά του Euro».

Όσον αφορά το πλεονέκτημα της ομάδας, ο «Κάρα» είπε:«Ατού της ομάδας είναι το ομαδικό πνεύμα που μας διακρίνει καθώς και η πίστη στην ομάδα και στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Επίσης, ξεχωριστό είναι και το παθός μας για διάκριση όταν αγωνιζόμαστε φορώντας τη φανέλα τη φανέλα με το εθνόσημο και εκπροσωπούμε τη χώρα μας κάτι που μας κάνει να δείχνουμε το καλύτερό μας πρόσωπο και να δώσουμε τα πάντα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα