Ο Άκης σου δείχνει τι σημαίνει σωστή διατροφή με club sandwich, σουβλάκι και... σοκολάτα (vid)

Gazzetta team
Ο Άκης σου δείχνει τι σημαίνει σωστή διατροφή με club sandwich, σουβλάκι και... σοκολάτα (vid)
Γιατί μόνο ο Άκης Πετρετζίκης θα μπορούσε να σε κάνει να ξεκινήσεις να τρέφεσαι σωστά χωρίς να χρειαστεί να απαρνηθείς κάποιες από τις πιο αγαπημένες σου λιχουδιές.

Ποια είναι η μόνιμη δικαιολογία για να μην αρχίσουμε ποτέ να κάνουμε διατροφή; «Εγώ δεν μπορώ να ζήσω μόνο με νερόβραστα και ψητά! Δεν μπορώ να κόψω τα σουβλάκια και τη σοκολάτα». Αυτό δε λέμε όλοι μας στον εαυτό μας και στους άλλους;

Ε λοιπόν πάνε αυτά, ανήκουν στο παρελθόν! Πλέον κανείς μας δεν έχει καμία δικαιολογία για να μη ξεκινήσει να τρέφεται σωστά και να μη βάλει τον εαυτό του σε ένα πρόγραμμα διατροφής που θα μπορεί να ακολουθήσει χωρίς ιδιαίτερο κόπο και στερήσεις.

Και όλα αυτά γιατί ο αγαπημένος μας Άκης Πετρετζίκης μπήκε στην κουζίνα και σε συνεργασία με την επιστημονική τού ομάδα του ετοίμασε μοναδικές συνταγές και δημιούργησέ ένα απολαυστικό πρόγραμμα διατροφής 14 ημέρων!

Αλλά ο Άκης και η επιστημονική του ομάδα δεν έμειναν μόνο εκεί αλλά με γνώμονα συγκεκριμένα κιλά και ύψη, προσάρμοσαν το πρόγραμμα σε 3 διαφορετικές κατηγορίες για να βρεις και τη δική σου!

Αν λοιπόν είσαι περίπου 90kg και έχεις ύψος 1.85cm πάτησε ΕΔΩ, αν είσαι 80kg με ύψος 1.75cm πάτησε ΕΔΩ και τέλος αν είσαι 70 kg και έχεις ύψος 1.65cm, πάτησε ΕΔΩ!

Και το καλύτερο; Μέσα από το επίσημο site του www.akispetretzikis.com το μοιράζονται μαζί μας!

Τι είναι όμως αυτό που κάνει ξεχωριστό το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής;

Πάμε να τα δούμε μαζί:

Χρειάζεται να ξοδεύεις μόνο 6 την ημέρα για να τρέφεσαι σωστά!

Τόσα θα χρειαστείς για να ετοιμάσεις αυτές τις συνταγές! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο βασίζεται σε απλά, καθημερινά υλικά και όχι σε πανάκριβα τρόφιμα τα οποία δύσκολα θα έβαζες στην κουζίνα σου.

Έχει πεντανόστιμα γεύματα και απολαυστικές συνταγές από τον Άκη!

Μπορεί ένα σουβλάκι, ένα club sandwich, μία Caesar’s και μία πρωτότυπη μους σοκολάτας να χρησιμοποιούνται σε ένα πρόγραμμα διατροφής; Ναι, αν έχουν φτιαχτεί με τον συγκεκριμένο τρόπο γιατί το πρόγραμμα αυτό, βασίζεται στις απολαυστικές συνταγές του Άκη που είναι φτιαγμένες από́ τον ίδιο και προσαρμοσμένες στο πρόγραμμα σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του. Τέλος, έχει δοκιμαστεί από τον ίδιο και ως στόχο του έχει να συστήσει στον κόσμο έναν πιο θρεπτικό τρόπο μαγειρικής και διατροφής.

Περιέχει εύκολα και γρήγορα γεύματα!

Τις συνταγές μπορεί να τις φτιάξει οποιοσδήποτε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι απευθύνεται σε εργαζόμενους αλλά και φοιτητές, σε όσους αγαπούν την κουζίνα, αλλά́ και σε εκείνους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτή. Επίσης, σε όσους θέλουν να τρώνε καλά́ αλλά... βαριούνται να μαγειρεύουν!

Έχει τέτοια ποικιλία που δεν θα βαρεθείς στιγμή!

19 διαφορετικές συνταγές συνδυάζονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο δεν θα βαρεθείς, αλλά δεν θα σε κουράσει κιόλας. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι υπάρχει ποικιλία γεύσεων, αλλά́ δεν θα χρειαστεί να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο super market για να αγοράζεις υλικά τα οποία θα χρησιμοποιήσεις μόνο μία φορά. Οι συνταγές ανακυκλώνονται και τα υλικά σου χρησιμοποιούνται με το παραπάνω!

Ο Άκης στο προσφέρει δωρεάν!

Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας με τις 7 πρώτες ημέρες τις οποίες θα βρεις εδώ και να συνεχίσεις με τις υπόλοιπες 7 ημέρες οι οποίες θα βρίσκονται online στο ίδιο link με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας – όλες στο site του Άκη και όλες δωρεάν!

Δες όλες τις συνταγές πατώντας ΕΔΩ!

Δες όλα τα videos πατώντας ΕΔΩ!

Καμία δικαιολογία πλέον για να μη κάνεις και εσύ το #Akis14daysDiet