5 σημεία που πρέπει να εκμεταλλευτείς σε μια τηλεόραση 4K στο Mundobasket

Gazzetta team
5 σημεία που πρέπει να εκμεταλλευτείς σε μια τηλεόραση 4K στο Mundobasket
Οι δυνατότητες μιας 4Κ τηλεόρασης και tips για να την αξιοποιήσεις στο έπακρο στους υπόλοιπους αγώνες της Εθνικής μας στην Κίνα.

Ο Αντετοκούνμπο αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος παίκτης στον πλανήτη (με βάση τουλάχιστον τον τίτλο του mvp στο NBA). Ο Καλάθης προέρχεται από την καλύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σλούκας παρά τον αρχικό τραυματισμό του στο τουρνουά Ακρόπολις δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ.

Αν στην παραπάνω αχτύπητη τριπλέτα προσθέσεις και τους υπόλοιπους εννέα παίκτες της ομάδας, οι οποίοι δίνουν τα πάντα για τη φανέλα με το εθνόσημο στο Mundobasket της Κίνας, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως όχι μόνο δεν πρέπει να χάσεις κανέναν από τους αγώνες της Εθνικής στη μάχη των "16" , αλλά πρέπει να τους απολαύσεις στις ιδανικότερες συνθήκες.

Για αυτό έχει προνοήσει ο Κωτσόβολος με τις 4K τηλεοράσεις του, χάρη στις οποίες η θέαση του φετινού Mundobasket περνάει σε άλλο επίπεδο. Οπότε, εσύ βάλε το σπίτι και την καλή διάθεση και παρακάτω θα βρεις 5 σημεία που πρέπει να εκμεταλλευτείς στην (και γύρω από την) 4K τηλεόρασή σου για να απολαύσεις τα ματς της Εθνικής στο έπακρο.

1. Το μέγεθος της οθόνης

Οι εποχές των τηλεοράσεων των 40 και των 50 ιντσών πέρασαν ανεπιστρεπτί. Ήρθε η ώρα το σαλόνι σου να γεμίσει με μια οθόνη από 65 μέχρι 85 ίντσες. Και ποια αφορμή είναι καλύτερη από τα καρφώματα του Γιάννη και τις τάπες του Θανάση με τα γαλανόλευκα;

2. Την υψηλή ανάλυση

Μαζί με τις πολλές ίντσες, έρχεται και η υψηλή ανάλυση των 4Κ. Η παρακολούθηση των αγώνων γίνεται πλέον τόσο ρεαλιστική που θα είναι πολλές οι φορές που θα θες να μπεις στο παρκέ. Κρατήσου όμως κι άσε τον Μπορούση, τον Παπανικολάου, τον Πρίντεζη και τις τηλεοράσεις του Κωτσόβολου να κάνουν αυτό που ξέρει ο καθένας τους καλύτερα.

3. Την κατάλληλη παρέα

Άνθρωποι που δεν ξέρουν (ή έστω δεν είναι διατεθειμένοι να μάθουν) από μπάσκετ, καθώς και όσοι μιλούν ακατάπαυστα κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι στο σαλόνι σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσεις ούτε 1% της απόλαυσης που θα σου χαρίσει το φετινό Mundobasket.

4. Την ιδανική απόσταση

Με τη μεγάλη τηλεόραση υψηλής ανάλυσης και την ιδανική απόσταση (μικρότερη απ’ ότι σε μια Full HD), έχεις ήδη δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να παρακολουθήσεις το Mundobasket με τους φίλους σου, αφού η τηλεόραση θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του οπτικού σας πεδίου, κάτι που θα σας στείλει όλους μαζί στα γήπεδα της Κίνας.

5. Το φαγητό και το ποτό

Οι αγώνες στην Κίνα διεξάγονται μεσημεριανές ώρες Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να συνοδευτούν με μπόλικο φαγητό και μπίρες. Για το πρώτο έχει μεριμνήσει ο Κωτσόβολος με τις ψηστιέρες του. Μπάρμπεκιου, μπίρες και μπάσκετ.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από τον φετινό Σεπτέμβριο;