Με εκπλήξεις κι ανατροπές οι κορυφαίες εφαρμογές της Apple για το 2018 (pics)

Gazzetta team
Με εκπλήξεις κι ανατροπές οι κορυφαίες εφαρμογές της Apple για το 2018 (pics)
Όπως είθισται προς το τέλος κάθε έτους, έτσι και φέτος ο παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία με τις κορυφαίες εφαρμογές του 2018.

Η λίστα αφορά όσες εφαρμογές μπορεί κανείς να βρει και να κατεβάσει από το App Store της Apple, ενώ υπάρχουν ξεχωριστοί «νικητές» για κάθε ένα από τα gadgets της αμερικανικής εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, η κορυφαία εφαρμογή για το 2018 είναι εκείνη της Self-care, ενώ στην κορυφαία θέση στην κατηγορία των παιχνιδιών βρίσκεται το Battle Royale.

Στη συνέχεια βρίσκονται οι επιλογές των χρηστών του App Store της Apple για τα iPhones, όπου κορυφαία εφαρμογή αναδείχθηκε το Procreate Pocket, ενώ στα παιχνίδια την κορυφαία θέση πήρε το Donut County.

Όσον αφορά στις εφαρμογές των iPads, στην κορυφή βρέθηκαν το Froggipedia και το παιχνίδι Gorogoa.

Αποτέλεσμα εικόνας για gorogoa app

Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές των χρηστών των Mac, όπου τις κορυφαίες θέσεις καταλαμβάνουν η εφαρμογή Pixelmator Pro και το παιχνίδι The Gardens Between, ενώ όσον αφορά στις εφαρμογές του Apple TV στην κορυφή βρίσκονται η εφαρμογή Sweat και το παιχνίδι Alto's Odyssey.

Στη συνέχεια, η Apple δημοσίευσε την λίστα με τα πιο διαδεδομένα apps για το 2018, με την κορυφαία δεκάδα να αποτελείται από τα «πρώτα ονόματα» της τεχνολογικής βιομηχανίας:

1. Youtube

2. Instagram

3. Snapchat

4. Messenger

5. Facebook

6. Bitmoji

7. Netflix

8. Google Maps

9. Gmail

10. Spotify

Ακολουθεί η αντίστοιχη λίστα με τα κορυφαία παιχνίδια για το 2018, με το Fortnite να σαρώνει κι εκεί τα πάντα, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην σχετική λίστα:

1. Fortnite

2. Helix Jump

3. Rise Up

4. PUBG mOBILE

5. Hole.io

6. Love Balls

7. Snake vs Block

8. Rules of Survival

9. Roblox

10. Dune!

Αποτέλεσμα εικόνας για φορτνιτε

Πηγή: iphonehellas.gr