To απόλυτο ανδρικό δώρο: Μάσκα VR αποκλειστικά για πορνό (pics & vid)

Gazzetta team
To απόλυτο ανδρικό δώρο: Μάσκα VR αποκλειστικά για πορνό (pics & vid)
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι θέλουν ένα δώρο, με το οποίο θα μπορούν να περάσουν ευχάριστα κάποιες προσωπικές στιγμές.

Με τα Χριστούγεννα να είναι σε απόσταση αναπνοής, δεδομένα θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα δώρο ή να σας ρωτήσουν τί θα θέλατε να σας πάρουν. Αν δεν έχει καταλήξει σε κάτι και ανήκετε στο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού που αρέσκεται να παρακολουθεί video πορνό, τότε βρέθηκε η λύση.

Αυτή λοιπόν ακούει στο «PVR IRIS», την μάσκα VR που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για να παίζει ερωτικό περιεχόμενο. «ΟΚ», θα πει κάποιος, «ποια είναι η διαφορά με τα άλλα headsets που κυκλοφορούν στην αγορά;».

Η απάντηση κρύβεται στο γεγονός οτι μαζί με την μάσκα, παίρνεται δώρο και ένα χρόνο συνδρομή στο «PVR.FUN», το οποίο παρουσιάζεται ως το «Netflix του πορνό». Έχει δηλαδή αποκλειστικά ερωτικό περιεχόμενο όλων των κατηγοριών μόνο PVR.

Ζυγίζει μόλις 300 γραμμάρια, κάτι που σημαίνει οτι είναι πιο ελαφρύ από τις συσκευές της Samsung ή της Oculus, έχοντας τέλεια εφαρμογή πάνω στο πρόσωπο, ανάλυση εικόνας 6Κ, με την διάρκεια της μπαταρίας να φτάνει τις τρεις ώρες.

Όσο για την τιμή; Στο Amazon κοστίζει 199.99 δολάρια.

PVR IRIS - Indiegogo from PVR IRIS on Vimeo.