Έρχονται τα iPhone με ταχύτητα 5G (pics)

Gazzetta team
Έρχονται τα iPhone με ταχύτητα 5G (pics)
Οι πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσουν, ποιος θα κατασκευάσει το τσιπάκι και τι θα κάνουν οι ανταγωνιστές της Apple.

Η Apple δεν φημίζεται για την βιασύνη της να ενσωματώσει νέες τεχνολογίες στα iPhone που βγάζει, κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τη στιγμή που φέτος έβγαλε μοντέλα με δύο κάρτες, με μεγαλύτερη μπαταρία και με καλύτερη ποιότητα στην κάμερα.

Κάτι οι ανταγωνιστές της, μικροί και μεγάλοι, το έχουν κάνει αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Την τακτική της αυτή, δεν αναμένεται να την αλλάξει ούτε αναφορικά με την τεχνολογία που θα επιτρέπει στις συσκευές να πιάσουν ταχύτητες 5G.

Tην ώρα που εταιρίες όπως η Samsung, η Huawei και η Xiaomi αναμένεται να παρουσιάσουν τέτοιες συσκευές στο Mobile World Congress show που αναμένεται να γίνει τον Φεβρουάριο, η Apple προσανατολίζεται να το πράξει ένα χρόνο αργότερα, το 2020.

Και αυτό καθώς θεωρεί οτι οι πελάτες της είναι αρκετά πιστοί στα iPhone που δύσκολα θα τα εγκαταλείψουν μόνο για αυτό το χαρακτηριστικό, αν και θα προσφέρει πολύ καλή εμπειρία χρήστη.

Βέβαια, σε αυτό φέρεται να παίζει ρόλο και η συνεργασία της με την Inter. Μπορεί μέχρι στιγμής να υπάρχουν παράπονα επειδή τα τσιπάκια της, ανεβάζουν γρήγορα θερμοκρασία, όμως θεωρούν οτι άμεσα θα λυθεί το θέμα.

Έτσι, έχοντας σύμμαχο τον χρόνο, ο οποίος δεν θα τους πιέζει, θα μπορούν να παρουσιάσουν ένα προϊόν χωρίς ατέλειες.

Βέβαια, η Qualcomm που κάνει την αντίστοιχη δουλειά για τις Oppo, Huawei και Xiaomi θα έχει το προβάδισμα.