+slo-gun

Με λειτουργία ελέγχου του καρδιακού παλμού το νέο Apple Watch (pics)

Tα κάνει όλα και συμφέρει...

Με λειτουργία ελέγχου του καρδιακού παλμού το νέο Apple Watch (pics)

Με λειτουργία ελέγχου του καρδιακού παλμού το νέο Apple Watch (pics)

H σειρά 4 του Apple Watch αποτελείται από πιο γρήγορα, μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά smartwatches. 

Με την παρουσίαση του νέου Apple Watch ξεκίνησε η παρουσίαση των νέων gadget του τεχνολογικού κολοσσού της Καλιφόρνια.

Το Apple Watch, έχει μέχρι στιγμής βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο να είναι πιο υγιείς και πιο οργανωμένοι. Και μάλιστα με ένα προϊόν που δεν  υπήρχε στο παρελθόν. Για αυτό το Apple Watch είναι το νούμερο ένα έξυπνο ρολόι, τελεία και παύλα Και σήμερα περνάμε στο επόμενο επίπεδο του Apple Watch.» ανέφερε ο Tim Koyk κατά την έναρξη της ετήσιας παρουσίασης της Apple στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια λίγο πριν καλέσει τον υπεύθυνο για να μας παρουσιάσει το νέο ρολόι της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν το νέο ρολόι «σας κρατά συνδεδεμένους με τους ανθρώπους και τους συνεργάτες σας, ακόμα κι αν έχετε αφήσει το τηλέφωνο στο σπίτι και φροντίζει πιο εντατικά για την σωματική σας ευεξία και υγεία»

Επικεντρωμένο στην υγεία είναι το νέο Apple Watch. Θα παρακολουθεί τον ρυθμό και τους χτύπους της καρδιάς, ενώ θα μπορεί να κάνει και καρδιογράφημα.

Τα στοιχεία θα αποθηκεύονται σε πραγματικό χρόνο και θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ο γιατρός σας. Στην σκηνή ανέβηκε και ο πρόεδρος των καρδιολόγων των ΗΠΑ ο οποίος τόνισε τη σημασία του να συγκεντρώνονται στοιχεία για την λειτουργία της καρδιάς σε καθημερινή βάση και όχι μόνο κατά την επίσκεψη σε κάποιο ιατρείο.

Όπως ανακοινώθηκε η τέταρτη γενιά ρολογιών της εταιρείας έχει ανασκευάσει τα πάντα και διαθέτει, όπως υπέθεταν οι φήμες ότι έχει κατά 30% μεγαλύτερη οθόνη. «Έχοντας μειώσει τα περιθώρια πετύχαμε 30% μεγαλύτερη οθόνη αλλά με ελάχιστη αύξηση του συνολικού μεγέθους του ρολογιού».

Το νέο Apple Watch series 4 μπορεί να χωρέσει στην οθόνη έως και 8 εφαρμογές kai na προσθέστε τα apps που σας ενδιαφέρουν.

Χαρακτηρίζοντάς το ως «το απόλυτο βοήθημα υγείας και ευεξίας» ανέφεραν ότι το νέο ρολόι έχει επανασχεδιάσει το modular face και πλέον περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε μια εφαρμογή αλλά και εφαρμογές τρίτων.

Τα ηχεία του είναι κατά 50% δυνατότερα, γεγονός που διευκολύνει τις τηλεφωνικές κλήσεις διαθέτει Walkie Talkie και τον ψηφιακό βοηθό Siri.

To πίσω μέρος του είναι κατασκευασμένο από μαύρο κεραμικό και κρύσταλλο ζαφειριού. Τα ραδιοκύματα μπορούν πλέον να περάσουν και από την μπροστινή κι από την πίσω όψη

Το επιταχυνσιόμετρο και το γυροσκόπιο είναι 2 φορές πιο δυναμικά

Το νέο Apple Watch έχει διπύρηνο επεξεργαστή 64 bit

Επιπλέον διαθέτει και τρία νέα χαρακτηριστικά υγείας. Αρχικά ειδοποίηση όταν οι καρδιακοί παλμοί σας είναι πιο ασθενείς από ότι πρέπει, ανιχνεύει την κολπική μαρμαρυγή ενώ διαθέτει και έναν νέο αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ)

Ταυτόχρονα μπορεί να ανιχνεύσει την πτώση και να καλέσει κάποια κλήση έκτακτης ανάγκης εάν μείνετε ακίνητος για περισσότερο από ένα λεπτό.

Επικεντρωμένο στην υγεία, το νέο apple watch είναι απόλυτα ασφαλές.

Τα στοιχεία θα αποθηκεύονται σε πραγματικό χρόνο και θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ο γιατρός σας. Τα προσωπικά δεδομένα είναι προστατευμένα. «Τα δεδομένα ανήκουν σε εσάς και εσείς αποφασίζετε με ποιον τα μοιράζεστε και ποιος τα βλέπει».

Φυσικά στον χώρο του fitness σας μετρά τις θερμίδες, τον καρδιακό ρυθμό και τον υψηλό καρδιακό παλμό. Κυκλοφορεί σε ασημένιο χρυσό και γκρι.

Το Apple Watch Θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 399 δολαρίων για την έκδοση GPS και 499 δολαρίων με σύνδεση κινητής. Τα ρολόγια της Σειράς 3 θα πωλούνται με αρχική τιμή τα 279 δολάρια. 

Πηγή: insider.gr

Best of internet