Slogun:Ο Γιουλ έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της EuroLeague και αυτός με τα περισσότερα μπινελίκια από οπαδούς

FOLLOW US

Slogun:Ο Γιουλ έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της EuroLeague και αυτός με τα περισσότερα μπινελίκια από οπαδούς
BWIN stripe gif

Νέα εποχή στην τεχνολογία: Εντυπωσίασαν τα νέα iPhone της Apple (pics & vid)

Gazzetta team
Νέα εποχή στην τεχνολογία: Εντυπωσίασαν τα νέα iPhone της Apple (pics & vid)
Η σκηνή είναι έτοιμη τα καθίσματα στημένα από νωρίς και σιγά σιγά πλήθος τυχερού κόσμου προσέρχεται στο Steve Jobs Theatre της Καλιφόρνια όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, για να παρακολουθήσουν από κοντά τα νέα κινητά και λοιπά προϊόντα που θα μας συστήσει η Apple στην σημερινή της παρουσίαση.

Η αναμονή είναι μεγάλη αφού σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής φήμες ο κολοσσός της Καλιφόρνια θα μας παρουσιάσει σήμερα τρία νέα iPhone τα δύο εκ των οποίων θα έχουν προηγμένα χαρακτηριστικά και υψηλή τιμή ενώ το τρίτο θα είναι το οικονομικό μοντέλο με LCD οθόνη.

Live από την έδρα της Apple στο Κουπερτίνο η παρουσίαση των iPhone Xs, iPhone Xs Max κι iPhone Xr.

Ένα νέο πολύ καλύτερο αλλά και πολύ ακριβότερο iPhone αναμένεται να παρουσιάσει η Apple η εταιρεία που κατάφερε πρώτη να ξεπεράσει το 1 τρισ. κεφαλαιοποίηση κι έκτοτε δεν σταματά να αναζητά τρόπους να διατηρήσει το κέρδος από το βασικό της προϊόν ενόσω η παγκόσμια ζήτηση για κινητά ακολουθεί φθίνουσα πορεία.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται πηγές προσκείμενες στην εταιρεία.

Συγκεκριμένα το νέο τοπ μοντέλο της εταιρείας αναμένεται να έχει OLED οθόνη απ’ άκρη σ’ άκρη, 6,5 ιντσών και θα ονομάζεται iPhone XS Max. Η OLED οθόνη του θα έχει πιο πλούσια χρώματα και ο νέος επεξεργαστής που θα φορά αναμένεται να το κάνει πιο γρήγορο. Σύμφωνα δε με πηγές η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας θα κοστίζει από 1.049 δολάρια έως 1.199 δολάρια σε αντίθεση με το iPhone X των 999 δολαρίων.

Το δεύτερο τηλέφωνο θα έχει οθόνη OLED 5,8 ιντσών, θα ονομάζεται iPhone XS, και θα είναι παρόμοιο με το IPhone X της προηγούμενης χρονιάς, απλά με καλύτερο επεξεργαστή.

Το τρίτο μοντέλο αναμένεται να έχει οθόνη 6,1 ίντσες θα ονομάζεται iPhone XR. σύμφωνα με την τελευταία διαρροή που έγινε κατά λάθος από την ίδια την Apple. Η μεγάλη οθόνη του ωστόσο θα είναι LCD κι όχι OLED. Όπως όλα δείχνουν τo iPhone ΧR θα είναι και το οικονομικότερο κινητό της νέας σειράς με τους μισούς αναλυτές της αγοράς να ισχυρίζονται ότι θα κοστίζει 699 δολάρια κι τους άλλους μισούν να εκτιμούν πως η τιμή του θα κινηθείς τα 849 δολάρια - αρκετά αυξημένη δηλαδή για κινητό μεσαίας κατηγορίας.

Κατά τα λοιπά το κινητό θα μοιάζει με το iPhone X και λιγότερο στο iPhone 8, άρα δεν θα θυμίζει και πολύ τα παλιά μοντέλα της εταιρείας.

iPhone XS: Με εντυπωσιακά γραφικά το νέο iPhone

Αυτό είναι το καλύτερο iPhone που έχουμε φτιάξει, δηλώνει ο Τιμ Κουκ παρουσιάζοντας το iPhone XS.

Είναι το iPhone με την μεγαλύτερη οθόνη. Αλλά έχει το ίδιο μέγεθος με τα παλαιότερα μοντέλα των 5,5 ιντσών.

To iPhone Xs θα κυκλοφορήσει σε Χρυσό, Ασημένιο και Space Gray.

Το νέο τσιπ που θα «φοράνε» τα iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι το A12 Bionic. Διαθέτει 6πύρηνη CPU και 4πύρηνη GPU (που θα είναι 50% πιο γρήγορη από το Α11).

Το νέο iPhone και ο ταχύτερος επεξεργαστής που θα διαθέτει ανοίγει τον δρόμο για νέες εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας.

Η νέα κάμερα του iPhone είναι 12 Megapixel με μεγαλύτερο αισθητήρα και σύστημα σταθεροποίησης. Διαθέτει επίσης και έναν χαρακτηριστικό: Το Smart HDR.

Η μπαταρία του iPhone Xs θα διαρκεί 30 λεπτά παραπάνω από το iPhone X και η μπαταρία του iPhone Xs Max θα είναι η μεγαλύτερη που έχει μπει ποτέ σε iPhone με διάρκεια ζωής 1,5 ώρα παραπάνω από αυτή του iPhone X.

iPhone XR: O αντικαταστάτης του iPhone 8 έφτασε κι έκανε «θόρυβο»

To τρίτο μοντέλο που παρουσιάζεται σήμερα είναι το iPhone XR με οθόνη "liquid retina" 6,1 ιντσών. Έχει μεγαλύτερη οθόνη από το iPhone 8 Plus αλλά μικρότερο μέγεθος.

Το iPhone XR θα έχει και αυτό επεξεργαστή Α12 Bionic καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία από το iPhone 8 Plus.

To νέο Apple Watch

Με το Apple Watch ξεκίνησε η παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple! H σειρά 4 του Apple Watch αποτελείται από πιο γρήγορα, μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά smartwatches.

Επικεντρωμένο στην υγεία είναι το νέο Apple Watch. Θα παρακολουθεί τον ρυθμό και τους χτύπους της καρδιάς, ενώ θα μπορεί να κάνει και καρδιογράφημα. Τα στοιχεία θα αποθηκεύονται σε πραγματικό χρόνο και θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά ο γιατρός σας. Στην σκηνή ανέβηκε και ο πρόεδρος των καρδιολόγων των ΗΠΑ ο οποίος τόνισε τη σημασία του να συγκεντρώνονται στοιχεία για την λειτουργία της καρδιάς σε καθημερινή βάση και όχι μόνο κατά την επίσκεψη σε κάποιο ιατρείο.

Το Apple Watch θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 399 δολαρίων για την έκδοση GPS και 499 δολαρίων με σύνδεση κινητής. Τα ρολόγια της Σειράς 3 θα πωλούνται με αρχική τιμή τα 279 δολάρια.