Τα ανανεωμένα Social Media της ΕΥΔΑΠ βλέπουν το νερό διαφορετικά (pics)

Gazzetta team
Τα ανανεωμένα Social Media της ΕΥΔΑΠ βλέπουν το νερό διαφορετικά (pics)
Το νερό είναι παντού και κυριαρχεί σε κάθε δραστηριότητα της καθημερινότητας, στην παράδοση, στην ιστορία, στη συνέχεια της ανθρώπινης ζωής και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Με εικόνες οι οποίες θα μπορούσαν κυριολεκτικά να απεικονίζουν τις καθημερινές αλλά πολύ σημαντικές στιγμές του καθενός από εμάς, η ΕΥΔΑΠ διηγείται με δικά της λόγια την ιστορία του νερού. Η ζωή που αναπτύσσεται χάρη στο νερό, οι ευεργετικές του ιδιότητες, η θρεπτική του αξία, οι πρακτικές εφαρμογές του εντός και εκτός σπιτιού.

Το νερό πρωταγωνιστεί στα ανανεωμένα social media της επιχείρησης, στο πλήρως διαδραστικό Facebook, Instagram και Linkedin, μέσα από τα οποία η επιχείρηση χρησιμοποιεί για να διατηρήσει τη συνεχή και άμεση επικοινωνία με το ελληνικό κοινό.

Με εύληπτο τρόπο ο οργανισμός προσφέρει λύσεις σε καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζει το κοινό όπως είναι η εξόφληση λογαριασμών, οι διευκολύνσεις πληρωμής και ενημερώνει για θέματα ποιότητας του νερού, για τεχνικά ζητήματα αλλά και για την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Στο επίκεντρο βρίσκονται η ελληνική οικογένεια, τα παιδιά και οι ευάλωτες ομάδες στην οποίες η επιχείρηση προσφέρει λύσεις αλλά και ιδέες για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη και διασκεδαστική.

Η ΕΥΔΑΠ αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης στην ελληνική επικράτεια. Η ιστορία της ξεκίνησε το 1980 μετά από τη συγχώνευση της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Υδάτων των Πόλεων Αθηνών - Πειραιώς (Ε.Ε.Υ.) και περιχώρων και του Οργανισμού Αποχετεύσεως Πρωτευούσης (Ο.Α.Π.).

Η αδιάλειπτη παροχή πόσιμου νερού άριστης ποιότητας είναι βασικό μέλημα της ΕΥΔΑΠ. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε εκατομμύρια πελάτες και με διαρκείς επενδύσεις στην τεχνολογία και την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της, η ΕΥΔΑΠ φροντίζει καθημερινά, ώστε το νερό που πίνουμε εμείς και τα παιδιά μας να είναι ένα από τα καθαρότερα νερά του κόσμου.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες της επιχείρησης αποτυπώνονται καθημερινά στα social media της επιχείρησης.

Πηγή: insider.gr