Πενηντάρα μαμά 132 κιλών ξόδεψε 22.000 ευρώ από την κληρονομιά της γιαγιάς της και τώρα είναι πιο σέξι από ποτέ (pic & vid)

Gazzetta team
Πενηντάρα μαμά 132 κιλών ξόδεψε 22.000 ευρώ από την κληρονομιά της γιαγιάς της και τώρα είναι πιο σέξι από ποτέ (pic & vid)
Μια κομμώτρια, μητέρα τριών παιδιών, με σοβαρό πρόβλημα παχυσαρκίας, έκανε πράξη την υπόσχεση που έδωσε στη γιαγιά της λίγο πριν πεθάνει, δαπανώντας ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που της άφησε για να... μεταμορφωθεί. Και μεταμορφώθηκε.

Η Tracy Cook έχασε τη γιαγιά της πριν από λίγο καιρό, στα 92 της χρόνια.

Πριν πεθάνει, η Dorothy έβαλε την εγγονή της να της υποσχεθεί ότι μέρος των 65.000 ευρώ που θα της αφήσει, θα πάει, αυστηρά, για τον εαυτό της, που τόσο παραμέλησε τα προηγούμενα χρόνια, μεγαλώνοντας μόνη της τα τρία παιδιά της...

Η Tracy, λοιπόν, έκανε πράξη την υπόσχεσή της και το αποτέλεσμα είναι, πραγματικά, εντυπωσιακό.

Αφότου υποβλήθηκε σε μία από τις δημοφιλέστερες βαριατρικές τεχνικές, το γαστρικό «μανίκι», η 49χρονη Tracy, που ζύγιζε 132 κιλά, έφτασε να χάσει μέσα σε πέντε μήνες τα 63 από αυτά!

Ναι, τώρα ζυγίζει 69 κιλά. Και όχι μόνο αυτό...

Όπως μπορείτε να δείτε, η μεταμόρφωση είναι απίστευτη, με την ανανεωμένη -και ψυχολογικά φυσικά- Tracy να είναι, πια, αυτό που λέμε «μια πενηντάρα ίσον δύο 25άρες»...

«Πάντα ήμουν ένα παχουλό κορίτσι. Προσπαθούσα σε όλη μου τη ζωή να χάσω βάρος, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω το κεφάλι μου από τους ώμους μου. Νομίζω ότι έχω δοκιμάσει κάθε δίαιτα στον πλανήτη. Από τότε, δε, που έγινα μητέρα, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Μεγάλωσα μόνη μου τα παιδιά μου, προσπαθώντας να μην τους λείψει τίποτα. Η μοναδική μου απόλαυση ήταν οι σοκολάτες», είπε η Tracy.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ήμουν πολύ κοντά με τη γιαγιά μου. Μου έλεγε πάντα ''Θέλω πολύ να είσαι ευτυχισμένη. Να χάσεις βάρος, να γνωρίσεις κάποιον και να είσαι ευτυχισμένη''. Τότε μου είπε ''Σου έχω αφήσει λίγα χρήματα και θέλω να τα ξοδέψεις για εσένα. Ούτε στα παιδιά, ούτε στους λογαριασμούς. Μην κάνεις τίποτα άλλο. Απλά να τα ξοδέψεις για εσένα''. Και αυτό ακριβώς έκανα. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτά τα λεφτά. Και ποτέ δεν θα έπαιρνα δάνειο για κάτι τέτοιο. Θα ήταν πολύ εγωιστικό».

Όπως αποκάλυψε, μαζί με τα 63 κιλά ξεφορτώθηκε και 13,2 λίβρες παραπανίσιου δέρματος. Σχεδιάζει, μάλιστα, τον ερχόμενο Δεκέμβριο να κάνει ακόμη μία επέμβαση, για να αφαιρέσει άλλες 6,6 λίβρες και να «σφίξει» ακόμη περισσότερο το κορμί της. Είναι ολοφάνερο, ωστόσο, ότι βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο...

«Αν και ο πόνος ήταν φοβερός, ξυπνούσα το επόμενο πρωί, κοιτούσα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και σκεφτόμουν ''Θεέ μου, αγαπώ αυτή την κοιλιά''. Είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που μου είχε συμβεί», σημείωσε η 49χρονη και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη πια. Αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου. Και έχω και κάποιον στη ζωή μου τώρα... Η απώλεια βάρους μού έδωσε δύναμη να κάνω πράγματα, που δεν μπορούσα να κάνω ποτέ πριν. Πήγα στο γυμναστήριο για παράδειγμα. Η χειρούργος μου είναι μάγος. Είναι μια θαυματουργή γυναίκα που κατάφερε να με μεταμορφώσει».

Συμφωνούμε!