Έρευνα κατέταξε τους 50 πιο sexy λαούς κι οι Έλληνες... απουσιάζουν (pic)

Έρευνα κατέταξε τους 50 πιο sexy λαούς κι οι Έλληνες... απουσιάζουν (pic)
Οι τουρίστες ετοιμάζουν την απόβασή τους στα ελληνικά νησιά, όμως από ό,τι φαίνεται δεν εκτιμούν και πολύ την ομορφιά των ντόπιων...

Μπορεί η Ελλάδα να συγκαταλέγεται -κατά γενική ομολογία- μεταξύ των ομορφότερων σημείων σε ολόκληρο τον πλανήτη, δν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, αν αναλογιστεί κανείς τα αποτελέσματα διαδικτυακής ψηφοφορίας γνωστής ταξιδιωτικής ιστοσελίδας, που ζήτησε από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν τον ομορφότερο λαό της Γης.

Πιο αναλυτικά, η αμερικανική ιστοσελίδα Big Seven Travel δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι από κάθε γωνιά της Γης και τα αποτελέσματα είναι - το λιγότερο- αποκαρδιωτικά για την γνώμη που έχουν όλοι οι υπόλοιποι λαοί σχετικά με την ομορφιά και το σεξαπίλ των κατοίκων της Ελλάδας.

Έτσι, οι Έλληνες απουσιάζουν με πάταγο από την πρώτη πενηντάδα της σχετικής λίστας, καθώς πιθανότατα η έννοια του greek lover -που μεσουρανούσε τις προηγούμενες δεκαετίες- έχει πάει περίπατο.

Από την άλλη, περήφανοι θα πρέπει να αισθάνονται οι κάτοικοι της Ουκρανίας, της Δανίας και των Φιλιππίνων που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στη σχετική λίστα, όσο και οι Βραζιλιάνοι με τους Αυστραλούς που συμπληρώνουν την κορυφαία πεντάδα.

Ουραγοί της πρώτης πενηντάδας (αλλά τουλάχιστον μέσα σε αυτήν) είναι οι Ιρλανδοί, οι Κροάτες και οι Βέλγοι, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως και οι τέσσερις εθνοτικές ομάδας του Ηνωμένου Βασιλείου (Ουαλοί, Σκοτσέζοι, Ιρλανδοί και Άγγλοι) βρίσκουν μία θέση στα πάνω ράφια της κατάταξης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από την γειτονιά μας στα Βαλκάνια, μόνο οι Βούλγαροι (17οι) και οι Κροάτες (49οι) κρατούν ψηλά τη σημαία, ενώ αρκετοί από τους λαούς της Μεσογείου συγκαταλέγονται στην λίστα (Γάλλοι, Ισπανοί, Ιταλοί, Μαροκινοί, Ισραηλινοί, Αιγύπτιοι, Τυνήσιοι, Λιβανέζοι), αφήνοντας τους Έλληνες με το παράπονο αλλά και πολλές ενστάσεις για την αντικειμενικότητά της...

Πληροφορίες: bigseventravel.com