Θύμα διάρρηξης εκλιπαρεί τους κλέφτες να επιστρέψουν τις φωτογραφίες του νεκρού του σκύλου (pic)

Θύμα διάρρηξης εκλιπαρεί τους κλέφτες να επιστρέψουν τις φωτογραφίες του νεκρού του σκύλου (pic)
Ρίγη συγκίνησης έχει προκαλέσει η δραματική έκκληση ενός θύματος διάρρηξης, ώστε να του επιστραφούν οι τελευταίες φωτογραφίες του σκύλου του, πριν φύγει από τη ζωή.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η έκκληση ενός θύματος διάρρηξης από το Τορόντο του Καναδά, ο οποίος εκλιπαρεί με ανακοίνωσή του τους δράστες της κλοπής στο σπίτι του να κρατήσουν όσα κλοπιμαία αφαίρεσαν από την κατοικία του και να του επιστρέψουν μονάχα την κάρτα μνήμης του υπολογιστή του, καθώς μέσα υπήρχαν τα τελευταία καρέ του σκύλου του από την ημέρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος άντρας, αφού διαπίστωσε πως πολλά αντικείμενα αξίας είχαν κάνει φτερά από τους δράστες της διάρρηξης, μεταξύ των οποίων κι η κάμερα που είχε καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του σκύλου με τον ιδιοκτήτη του, λίγες ώρες πριν υποβληθεί σε ευθανασία λόγω σοβαρότατων προβλημάτων υγείας, απηύθυνε δημόσια έκκληση στους διαρρήκτες ώστε να επιστρέψουν μόνο τις φωτογραφίες του σκύλου και να κρατήσουν τα υπόλοιπα κλοπιμαία.

Το θύμα της κλοπής, λοιπόν, έγραψε ένα εξαιρετικά συγκινητικό μήνυμα κι άρχισε να το κολλάει σε κολώνες και τοίχους σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το σπίτι, ευελπιστώντας κάποιος από τους δράστες να το δει, να ευαισθητοποιηθεί και να επιστρέψει την κάρτα μνήμης, καθώς σε αυτήν εμπεριέχονται φωτογραφίες που αξίζουν περισσότερο από κάθε άλλο αντικείμενο και συσκευή που εκλάπη.

Στο μήνυμά του, ο άτυχος ιδιοκτήτης του σκύλου έγραψε:

«Προς τον άντρα που ήταν στο σπίτι μου και το έκλεψε,

Μπορείς να κρατήσεις και τα μετρητά και την κάμερα και ό,τι άλλο πήρες. Αλλά αν έχεις την κάρτα μνήμης της κάμερας σε παρακαλώ πολύ.

Μέσα έχει τις φωτογραφίες του σκύλου από την ημέρα πριν πεθάνει και δεν μπορώ να τις αντικαταστήσω.

Ρίχτην κάτω από την πόρτα ή στείλε τις φωτογραφίες μέσω e-mail.

Σε παρακαλώ. Πέθανε πριν μερικές ημέρες και δεν αντέχω να χάσω και τις τελευταίες φωτογραφίες της».

Credit: Facebook / Saoirse Morgan

Όπως είναι φυσικό, η δραματική έκκληση του νεαρού άντρα έκανε αστραπιαία τον γύρο των social media, με χιλιάδες χρήστες να παρακαλούν με τη σειρά τους τους διαρρήκτες να αντιληφθούν την τεράστια σημασία των φωτογραφιών και να απαλύνουν έστω και με αυτόν τον τρόπο τον πόνο του ιδιοκτήτη της σκυλίτσας.

Πληροφορίες: ladbible.com