Πεινασμένος πιτσιρικάς προσπάθησε να κλέψει μίνι μάρκετ και ο ιδιοκτήτης του πρόσφερε φαγητό (pic)

Πεινασμένος πιτσιρικάς προσπάθησε να κλέψει μίνι μάρκετ και ο ιδιοκτήτης του πρόσφερε φαγητό (pic)
Το ανήλικο παιδί παραδέχτηκε στον ιδιοκτήτη ότι εκείνος κι ο αδελφός του πεινάνε, τότε εκείνος του πρόσφερε ένα καλό γεύμα.

Η κάμερα ασφαλείας δεν μπορούσε να κάνει λάθος και επιβεβαίωσε τις υποψίες του υπαλλήλου. Ο ιδιοκτήτης ενός μίνι μάρκετ «τσέκαρε» το βίντεο και πρόσεξε τον κλέφτη.

Ένας πιτσιρικάς μπήκε στο κατάστημά του και προσπάθησε να κλέψει όσα περισσότερα γλυκά μπορούσε.

Ο ιδιοκτήτης έξαλλος τον πλησίασε και τον απείλησε: «Αν δεν αφήσεις κάτω τα πακέτα που έκλεψες θα καλέσω την αστυνομία».

Τότε το παιδί άδειασε τις τσέπες του και κράτησε μόνο ένα κομματάκι: «Συγγνώμη», φώναξε: «Πεινάω και κλέβω για να ταΐσω τον μικρό αδελφό μου».

Τότε, ο άνδρας ανταποκρίθηκε: «Αυτά που έκλεψες δεν είναι φαγητό. Είναι τσίχλες και καραμέλες. Αν ήσουν πεινασμένος έπρεπε να μου το πεις για να σου δώσω φαγητό».

Πράγματι, ο ιδιοκτήτης συγκινήθηκε από την αντίδραση του ανήλικου παιδιού.

Αντί για τις αρχές, το τηλεφώνημα έγινε σε κατάστημα με φαγητό. Κοτόπουλο, πίτσα κι άλλες λιχουδιές κατέφθασαν στο μαγαζί για τον μικρό και τον αδελφό του: «Δεν έχασα κάτι από την τσέπη μου, απλά βοήθησα το παιδί. Αν πάει στην φυλακή δεν θα καταφέρει να κάνει κάτι καλό στη ζωή του. Κάποιοι άνθρωποι απλά χρειάζονται να ξέρουν πως κάποιος νοιάζεται γι' αυτόν».

Μακάρι ο πιτσιρικάς να βρει τον δρόμο του...