Παρέα μαθητών μάζεψε τόνους χιονιού ώστε η νεφροπαθής γειτόνισσά τους να πάει για αιμοκάθαρση (pics)

Παρέα μαθητών μάζεψε τόνους χιονιού ώστε η νεφροπαθής γειτόνισσά τους να πάει για αιμοκάθαρση (pics)
Δωρεάν μαθήματα ανθρωπιάς παρέδωσαν πέντε έφηβοι μαθητές, οι οποίοι καθάρισαν τόνους χιονιού από τη γειτονιά τους, ώστε μία γειτόνισσά τους να καταφέρει να φτάσει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Συγκίνηση αλλά και χιλιάδες εγκωμιαστικά σχόλια έχει λάβει η απίθανη πρωτοβουλία πέντε νεαρών μαθητών από το Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, οι οποίοι αποφάσισαν να σηκωθούν μέσα στα άγρια χαράματα από τα κρεβάτια τους, με σκοπό να καθαρίσουν τον δρόμο μπροστά από το σπίτι μίας νεφροπαθούς γειτόνισσάς τους, ώστε να καταφέρει να φτάσει στο τοπικό νοσοκομείο και να υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Οι πέντε νεαροί φίλοι και συμμαθητές δεν πτοήθηκαν από τις τεράστιες ποσότητες χιονιού που έπρεπε να απομακρύνουν κοντά από το σπίτι της ηλικιωμένης Νάταλι Μπλερ κι αφού πήραν ανά χείρας τα φτυάρια τους εργάστηκαν επί τρεις και πλέον ώρες, καταφέρνοντας τελικά να επιτύχουν τον στόχο τους.

Η παρέα φοιτά στο τοπικό Parsippanny High School, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, δηλώνοντας την υπερηφάνεια όλων των καθηγητών και μαθητών για τον αλτρουισμό και την ανθρωπιά που επέδειξαν οι πέντε φίλοι, ενώ όπως αργότερα έγινε γνωστό δεν ήταν η πρώτη φορά που η παρέα βοηθούσε με παρόμοιο τρόπο την ηλικιωμένη και άρρωστη γειτόνισσά τους.

Πλέον, ο Τζάστιν, ο Πατ, ο Κρις, ο Τάιλερ κι ο Άμον έχουν αναχθεί σε τοπικούς ήρωες της κοινότητάς τους, ενώ οι ίδιοι με χαρακτηριστική σεμνότητα δήλωσαν πως έπραξαν απλώς ό,τι τους επέβαλε η συνείδησή τους.

Πληροφορίες: ladbible.com