Η Ελληνίδα που εντυπωσίασε τον Ρόμπι Γουίλιαμς στο X Factor θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στη Eurovision (pics & vids)

Gazzetta team
Η Ελληνίδα που εντυπωσίασε τον Ρόμπι Γουίλιαμς στο X Factor θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στη Eurovision (pics & vids)
Η 26χρονη Ελληνίδα αρμένικης καταγωγής, Αθηνά Μανουκιάν, θα εκπροσωπήσει την Αρμενία στη φετινή Eurovision.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε το Depi Evratesil 2020, ο εθνικός τελικός της Αρμενίας για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί φέτος στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Στον τελικό πήραν μέρος συνολικά 12 καλλιτέχνες, με τα αποτελέσματα να καθορίζονται από έναν συνδυασμό televoting και της ψηφοφορίας μιας 8μελούς επιτροπής, αλλά και μιας ακόμη διεθνούς επιτροπής.

Τελικά, μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η 26χρονη Ελληνίδα με καταγωγή από την Αρμενία, Αθηνά Μανουκιάν, η οποία κέρδισε τους πάντες, τόσο με την εμφάνισή της όσο και με το τραγούδι της «Chains on You», συγκεντρώνοντας 168 βαθμούς.

Η Αθηνά Μανουκιάν γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1994 στην Ελλάδα από Αρμένιους γονείς.

Ήταν υποψήφια, μάλιστα, στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για την Junior Eurovision 2008 με το τραγούδι «Το φιλί της Αφροδίτης», αργότερα συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και έγραψε ένα τραγούδι για την Έλενα Παπαρίζου.

Τα singles της «Party Like A Freak», «I Surrender», «Να λες πως μ' αγαπάς» έγιναν χρυσά, ενώ συμμετείχε και στο βρετανικό X-Factor πριν από 1,5 χρόνο, εντυπωσιάζοντας τον Ρόμπι Γουίλιαμς, που δεν μπορούσε να κρύψει τον θαυμασμό του -ούτε καν μπροστά στην επίσης κριτή σύζυγό του.

Το τραγούδι «Chains on you», ένα ποπ κομμάτι με R&B στοιχεία, είναι μια δημιουργία της ίδιας της Αθηνάς, καθώς και του DJ Paco.