Μία παρέα στην Μύκονο, ξόδεψε 2 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Gazzetta team
Μία παρέα στην Μύκονο, ξόδεψε 2 εκατομμύρια ευρώ (vid)
Πρόκειται για νεαρούς Αζέρους οι οποίοι επισκέπτονται κάθε χρόνο το Νησί των Ανέμων. Οι οικογένειές τους δραστηριοποιούνται στο Αζερμπαϊτζάν σε επιχειρήσεις φυσικού αερίου.

Η παρέα ξόδευε κάθε μέρα μόνο για τη διαμονή της σε βίλα του νησιού 25.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά 475.000 ευρώ. Ο μεγαλύτερος λογαριασμός που έκαναν σε μία μέρα ήταν στον Πάνορμο όπου ξόδεψαν 65.000 ευρώ μέσα σε τέσσερις ώρες, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Σε κάθε τους βήμα, τους νεαρούς ακολουθούσαν 12 σωματοφύλακες οι οποίοι έπαιρναν μεροκάματο 700 ευρώ τη μέρα. Mάλιστα οι σωματοφύλακες κυκλοφορούσαν με... βαλιτσάκια στα οποία υπήρχαν περί τα 50.000 ευρώ για τα... καθημερινά τους έξοδα. Για λογαριασμούς άνω των 50.000 ευρώ χρησιμοποιούσαν πιστωτικές κάρτες.

Η ίδια παρέα μαζί με 16 παραπάνω άτομα είχε επισκεφτεί και πέρυσι τη Μύκονο ξοδεύοντας τρία εκατομμύρια ευρώ σε ένα μήνα. Τότε η διαμονή τους κόστιζε 50.000 ευρώ τη μέρα. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο μεσίτης από την κράτησή τους είχε κερδίσει 600.000 ευρώ και «ήταν όλα “μαύρα”».

Πηγή: reader.gr