Ο Sin Boy διέγραψε όλα τα τραγούδια του στο YouTube!

Gazzetta team
Ο Sin Boy διέγραψε όλα τα τραγούδια του στο YouTube!
Μετά το ακατανόητο, απίστευτο ξέσπασμα των τελευταίων ημερών μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Sin Boy διέγραψε όλα του τα κομμάτια από το YouTube!

Σοκαρισμένοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον αγαπημένο τους Sin Boy οι χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριές του.

Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης της trap μουσικής, που έγινε διάσημος στην Ελλάδα με το κομμάτι ''Mama'' και τον πιο αναγνωρίσιμο στίχο για το 2019 «200 στη στροφή και με ρωτάνε μαμά, όχι δεν είμαι μαμά», προέβη σε ακόμη μία αψυχολόγητη κίνηση, αφού διέγραψε όλα του τα τραγούδια από το YouTube.

Ο Sin Boy, που τις τελευταίες μέρες και αφού άλλαξε το όνομά του στο Instagram σε "Lil Jesus", ξεσπάει κατά των πάντων μέσω του προσωπικού του λογαριασμού, αποφάσισε να ακυρώσει και όλες του τις συναυλίες για τον Σεπτέμβρη, χωρίς να γνωρίζει κανείς τι -του- έχει συμβεί...

Ανάμεσα στα δεκάδες stories που ανέβασε, ο Sin Boy αποτίει φόρο τιμής στον Μάικ Τζάκσον και από εκεί και πέρα τα βάζει -μεταξύ άλλων- με τον Μητσοτάκη, τον Τραμπ, τον Πούτιν, τον Αντετοκούνμπο, κάνει αναφορά ακόμη και στον νεκρό Παντελή Παντελίδη, ενώ μιλάει και για τους Illuminati, τους οποίους κατηγορεί ότι θέλουν να του κλέψουν τα τραγούδια και ότι ελέγχουν τη μουσική βιομηχανία.

Και τώρα, όπως προείπαμε, αποφάσισε να διαγράψει τα κομμάτια του από το YouTube, μεγαλώνοντας το μυστήριο για το τι έχει προκαλέσει αυτό το απίστευτο ξέσπασμα...