Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, ήταν... (vid)

Gazzetta team
Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτό δεν ήταν ξυλοδαρμός, ήταν... (vid)
Τη δική του μαρτυρία για την επίθεση που δέχτηκε εχθές έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Τη δική του εκδοχή αναφορικά με την επίθεση και τον ξυλοδαρμό εναντίον του έδωσε ο αγαπημένος τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης.

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Αδαμαντίδης δέχτηκε επίθεση εχθές το απόγευμα περί τις 19:30, την ώρα που πήγαινε σε προγραμματισμένο ραντεβού και είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη λεωφ.Συγγρού στο ύψος της Παντείου, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή τον πλησίασαν και άρχισαν να τον βρίζουν και να τον ξυλοκοπούν στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν και ο λαϊκός τραγουδιστής αφού ενημέρωσε τις Αρχές μετέβη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην περιοχή όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αδαμαντίδης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Μαζί σου», αναφέρει: «Μου έγινε μια ερώτηση αν έπεσα θύμα ξυλοδαρμού. Θύμα ξυλοδαρμού, εντάξει, όταν εσείς… ξαφνικά περπατάνε 2 άτομα στο πεζοδρόμιο και δεν ξέρεις τις προθέσεις τους και τις διαθέσεις τους και δεν σου λένε τίποτα και σε χτυπάνε στη μούρη… Δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό λέγεται κάπως αλλιώς τώρα… Εντελώς άγνωστα, δηλαδή δεν ήταν καν… περπατούσαν στον δρόμο. Κατάλαβες»;

Πηγή: reader.gr