Τι «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τον ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη

Gazzetta team
Τι «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τον ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών που το απόγευμα της Πέμπτης χτύπησαν τον λαϊκό τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη.

Σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο κ. Αδαμαντίδης, η αιτία του ξυλοδαρμού του έχει να κάνει με οικονομικές διαφορές που αφορούν επαγγελματικά θέματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο λαϊκός τραγουδιστής μετέβη, με τον δικηγόρο του, όντας χτυπημένος και με αίματα στο πρόσωπο, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Όπως ανέφερε, δύο μεγαλόσωμα άτομα του είχαν στήσει καρτέρι και τον χτύπησαν άσχημα σε παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος της Παντείου.

Οι δύο άγνωστοι που χτύπησαν τον τραγουδιστή, σύμφωνα με πληροφορίες, του ζήτησαν να επιστρέψει χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από επιχειρηματία της νύχτας, με τον ίδιο να αρνείται να έχει προεισπράξει κάποιο ποσό.

Στη συνέχεια, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Νέο Φάληρο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποχώρησε για το σπίτι του στις 22:20 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ τον συνόδευε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας που δήλωσε : «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».

Πηγή: reader.gr