O Γιώργος Λέντζας κατέγραψε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε φαβέλα του Ρίο (vid)

Gazzetta team
O Γιώργος Λέντζας κατέγραψε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε φαβέλα του Ρίο (vid)
Ο παρουσιαστής Γιώργος Λέντζας βρίσκεται στη Βραζιλία για γυρίσματα και κατέγραψε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε φαβέλες του Ρίο.

Οι Γιώργος Λέντζας και Θοδωρής Πλακίδης βρίσκονται στο Ρίο Ντε Τζανέιρο για τα γυρίσματα της νέας τους εκπομπής «Football Stories» που αναμένεται να προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λέντζας βρισκόταν σε ένα γηπεδάκι και την ώρα που κατέγραφε νεαρά παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Τα παιδάκια φαίνονται στο βίντεο να τρέχουν να προφυλαχθούν, ωστόσο γελούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αφού αυτή είναι η καθημερινότητα που ζουν.

«Στο πλαίσιο του γυρίσματος κι ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με τα παιδιά που ζουν εκεί και να δούμε τις συνθήκες διαβίωσης και πως προσπαθούν να ξεφύγουν από την απόλυτη φτώχεια μέσα από το ποδόσφαιρο... άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Πολύ κοντά μας, δίπλα μας. Στην αρχή ήταν κανά δυο, μετά άρχισαν να αυξάνονται. Ήταν τρομακτικός ο ρυθμός να πω την αλήθεια. Μέχρι που μας ζητήθηκε να εκκενώσουμε το γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Όσο εμείς ήμασταν σοκαρισμένοι, τα παιδιά έδειχναν ότι είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους».

Το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1: