Survivor: Το ξέσπασμα του Ογκουνσότο: «Πρέπει να φοράμε παντελόνια» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Το ξέσπασμα του Ογκουνσότο: «Πρέπει να φοράμε παντελόνια» (vid)
Ο Πάτρικ Ογκουνσότο μετά την τελευταία δοκιμασία για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor τα έβαλε με συμπαίκτη του.

Ποιος είδε τον Πάτρικ Ογκουνσότο και δεν τον φοβήθηκε στην τελευταία δοκιμασία επάθλου.

Οι παίκτες έπαιξαν σε ατομικό αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνία με φίλους. Όπως, υποστηρίζει ο Ογκουνσότο είχαν συμφωνήσει όσοι έχουν παιδιά να χάσουν επίτηδες για ν' απολαύσουν οι συμπαίκτες τους επικοινωνία με φίλους, ωστόσο στην επόμενη να τους αφήσουν να μιλήσουν με την οικογένειά και τα παιδάκια τους.

Ο Τόνι, που είναι από τους τρεις παίκτες που έχουν παιδιά, ήταν ένας από τους νικητές. Αυτό δεν άρεσε στον Πάτρικ Ογκουνσότο, που όπως δήλωσε έχασε επίτηδες για να δώσει την θέση του σε άλλο παίκτη που ήθελε να μιλήσει με τους φίλους του.

Κι ακολούθησε «χαμός»: «Το έπαθλο δεν ήταν τόσο καλό για εμένα, επειδή εγώ θέλω να κερδίσω το έπαθλο που θα δω την οικογένεια μου και το παιδί μου, αλλά πρέπει να φοράμε παντελόνια. Εγώ έχασα, για να μιλήσει κάποιος με τους φίλους του», ανέφερε ο Πάτρικ με «αιχμές» για τον συμπαίκτη του Τόνι που υποστήριξε τον εαυτό του και έδωσε τη δική του εκδοχή: «Εμείς, είπαμε απλά να μην μας επιλέξουν όσοι κερδίσουν τώρα, επειδή θέλουμε να μιλήσουμε περισσότερο με την οικογένειά μας» και συνέχισε: «Βγαίνει ο Ογκουνσότο και λέει ότι δεν φοράω παντελόνια. Καμία συμφωνία δεν έγινε. Αλλά αυτοί που δεν φοράνε παντελόνια είναι αυτός, ο Κυριάκος».