MasterChef: Ο Χαράλαμπος αποχώρησε αλλά το «Εν κουλί αυτό» θα τον ακολουθεί για πάντα (pic & vid)

Gazzetta team
MasterChef: Ο Χαράλαμπος αποχώρησε αλλά το «Εν κουλί αυτό» θα τον ακολουθεί για πάντα (pic & vid)
Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης στην πρώτη του ανάρτηση μετά την έξοδο από τον διαγωνισμό δεν ξέχασε την κόντρα του με τον Παντελή και φυσικά το «κουλί».

O Κύπριος διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής κατάφερε να κάνει ολόκληρο το διαδίκτυο να παραληρεί, όταν κοντραρίστηκε με τον Παντελή, με την φράση του «Εν κουλί αυτό» να γίνεται το απόλυτο Viral στο ελληνικό Ίντερνετ.

Μπορεί, όμως, ο Χαράλαμπος να αποτελεί παρελθόν από το σπίτι του MasterChef, όμως το «κουλί» θα τον ακολουθεί για πολύ καιρό ακόμα, κάτι μου μάλλον έχει αντιληφθεί κι ο ίδιος, αν κρίνουμε από την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά την αποχώρησή του.

Μάλιστα, επιφύλαξε ξεχωριστό χαιρετισμό στον Παντελή, ζητώντας του «συγγνώμη» για όσες βαριές κουβέντες αντάλλαξε μαζί του..

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω όλους οσους με στήριξαν στο μαγειρικό αυτο ταξίδι μου στις κουζίνες του @masterchefgr ,μια τεράστια εμπειρία με ευτράπελα,ένταση,αδικίες,λάθοι,σωσωστά, εκπλήξεις, μα πανω απο όλα μαγειρική!! Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν με την συμμετοχη μου στο παιχνίδι , πρόσβαλα η έθηξα κάποιους, και να ευχαριστήρω οσους πίστεψαν σε μενα!! Ενα ειναι το σίγουρο, η μαγειρική δεν εχει όρια!! Τελικά ομώς εν κουλι??? @pantelhsvouros , απολογούμαι για την όποια παρεξήγηση είχαμε στο παιχνιδι Παντελο, οσα εγιναν τα ξερουμε εμεις που τα ζησαμε σωστα! Καλη σου επιτυχια!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κοτσώνης Χαράλαμπος (@kotsonis_charalambos) στις