Η Νοτοπούλου θέλει τον Γιώργο Μαυρίδη κι εκείνος ζητάει τη γνώμη του κόσμου (pic)

Gazzetta team
Η Νοτοπούλου θέλει τον Γιώργο Μαυρίδη κι εκείνος ζητάει τη γνώμη του κόσμου (pic)
Η Κατερίνα Νοτοπούλου έκανε πρόταση στον Γιώργο Μαυρίδη να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές κι εκείνος ζητά τη βοήθεια του κοινού.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Showbiz! Ο tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη που έχει δείξει πόσο ευαίσθητος είναι με θέματα που αφορούν την κοινωνία δέχτηκε πρόταση από την Κατερίνα Νοτοπούλου για τις δημοτικές εκλογές.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους followers του στο Instagram και ζήτησε την άποψή τους: «Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια προταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου.

Η αλήθεια είναι είναι οτι δεν εχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, εχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1:Αστεγοι
2:Αδέσποτα
3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τεχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γυρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχη πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά απο την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μεσα από εκεί;

Καθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».