MasterChef Spoiler: Ο Σελίμ αποκάλυψε την παίκτρια που βρίσκεται εκτός διαγωνισμού (vid)

Gazzetta team
MasterChef Spoiler: Ο Σελίμ αποκάλυψε την παίκτρια που βρίσκεται εκτός διαγωνισμού (vid)
Σε ένα «ατόπημα» υπέπεσε ο Σελίμ, γνωστός από τη συμμετοχή του στο MasterChef της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, ο οποίος άθελά του αποκάλυψε το όνοα μίας παίκτριας που πλέον βρίσκεται εκτός διαγωνισμού.

Ο Κούρδος πρόσφυγας, που κέρδισε τις καρδιές κριτών και τηλεθεατών, τόσο από την αγάπη του για την μαγειρική όσο κι από τον διαρκή αγώνα του για την επαγγελματική καταξίωση, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» αποκάλυψε ότι μία από τις διαγωνιζόμενες που εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα στο σπίτι του MasterChef (σύμφωνα πάντα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις), πλέον έχει αποχωρήσει από το σπίτι, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ο Σελίμ ως εργοδότης προσέλαβε τον -επίσης διαγωνιζόμενο την περσινή σεζόν- Βασίλη Τσίκιλη.

Ο Σελίμ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω προσλάβει τον Τσίκιλη. Είναι μαζί μου. Συνεργαζόμαστε μαζί για κάποιο καιρό. Στο φετινό MasterChef τσακώνονται πολύ τώρα τελευταία. Εμείς δεν πήγαμε για καβγά πέρσι», ενώ στην φράση του έκανε το spoil αποκαλύπτοντας ότι η Άλκηστις βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού.

Ήρθε και η Άλκηστις στο μαγαζί μου και έφαγε. Θα την έπαιρνα δοκιμαστικά στο μαγαζί μου. Αν άξιζε θα έμενε» ανέφερε ο Σελίμ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά μία «προϋπάρχουσα» φήμη που ήθελε την 23χρονη Κρητικιά εκτός διαγωνισμού!