Φιλανθρωπικός αγώνας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (pic)

Gazzetta team
Φιλανθρωπικός αγώνας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (pic)
Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Λούκα Μπάνκι, Ευθύμης Ρετζιάς κι άλλα αστέρια του αθλητισμού και της showbiz θα... καρφώσουν ενάντια στη βία κατά των γυναικών.

Ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό κι όχι μόνο, αγαπημένοι celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν μοναδικό σκοπό: Να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Παναγιώτης Γιαννάκης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, Θοδωρής Παπαλουκάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Λούκα Μπάνκι, Ευθύμης Ρετζιάς, Τζιμπρίλ Σισέ, κι άλλα μεγάλα ονόματα θα μαζευτούν στο Eurohoops Dome για τον φιλανθρωπικό αγώνα της W.I.N. Hellas. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17 Μαρτίου (13.30).

Η W.I.N. Hellas προσφέρει πολύπλευρη ψυχο-κοινωνική στήριξη σε όλες τις γυναίκες, ημεδαπές και αλλοδαπές, που βιώνουν οποιαδήποτε μορφή βίας στο οικογενειακό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον, μέσω του δικτύου των επιστημονικών της συνεργατών. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα winhellas.gr, στη σελίδα της W.I.N. Hellas στο facebook.com/winhellas/ και στο instagram.com/winhellas.