Λαζόπουλος για Κούγια: Κι αν μας βαρέσουν οι κοντοί, θα φανεί στο χειροκρότημα (vid)

Gazzetta team
Λαζόπουλος για Κούγια: Κι αν μας βαρέσουν οι κοντοί, θα φανεί στο χειροκρότημα (vid)
Πρεμιέρα για το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά για το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια.

Επιστροφή στην τηλεόραση για τον Λάκη Λαζόπουλο χθες το βράδυ, με το «Αλ Τσαντίρι» να κάνει πρεμιέρα στο Open, χωρίς φυσικά να λείπει η αναφορά στο επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε αρχικά με μαυρισμένο το μάτι, λέγοντας όμως: «Όχι, όχι, όχι, δεν είναι από εκεί που νομίζετε. Κατ’ αρχήν που να φτάσει, είναι στο μάτι» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε».

Λίγο αργότερα όμως έδωσε και συνέχεια αναφερόμενος στο περιστατικό...

«Έρχεται από πίσω. Καθόμαστε και ξαφνικά νιώθω πίσω μου στο λαιμό κάποιον να με σφίγγει, μου χώνει τα χέρια μέσα στο πρόσωπο, όλα γίνονται μέσα σε δευτερόλεπτα. Δεν σηκώνομαι από τη θέση μου, κάνει τη φασαρία της μύγας πριν τη μυγοσκοτώστρα.

Κρατάω την ψυχραιμία μου, γιατί ξέρω ότι αν σηκωθώ θα γίνει καβγάς. Θα χαλάσει το πρόγραμμα, θα χαλάσει η βραδιά των φίλων μου. Είναι από πίσω και χτυπιέται σαν χταπόδι. Βρίζει, ουρλιάζει. Πάνε οι πιο μεγαλόσωμοι του καταστήματος. Κοπάζει λιγάκι η φωνή του. Τον πήγαν εκεί που καθόταν.

Στη συνέχεια είπε στους δημοσιογράφους του ότι του γέλασα ειρωνικά. Καλώ το μαγαζί να δώσει στη δημοσιότητα ότι έγραψαν οι κάμερες. Πριν δύο χρόνια τα ίδια έκανε, μπροστά στο παιδί μου. Σ’ αυτή τη ζωή εγώ δεν φοβάμαι ούτε ψηλό ούτε κοντό ούτε κανένα. Δεν τον έβαλα εγώ να πηδάει μάντρες. Δεν τον έβαλα εγώ να πλακώνεται στα γήπεδα και να τακουνιάζεται με τη γυναίκα του. Στα παιδιά το παράδειγμα το δίνουν οι γονείς»