Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντζογλου (pics & vid)

Gazzetta team
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντζογλου (pics & vid)
Η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον Σάββα Γκέντζογλου, αλλά και το μυστικό που του είχε κρατήσει.

Η Αγγλική Ηλιάδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια για πρώτη φορά επιβεβαίωσε πως έχει χωρίσει με τον Σάββα Γκέντζογλου, επισημαίνοντας μάλιστα και τον λόγο που υπήρξε αυτή η εξέλιξη στην ζωή της.

«Θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή»
Μάλιστα, στα όσα είπε φάνηκε να αφήνει και μία μικρή σπόντα για τον 28χρονο μέσο...

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν.

Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπε τελευταία στιγμή», είπε μεταξύ άλλων.