Ράδιο Αρβύλα: Το συγκινητικό μήνυμα του Κανάκη για τον Παραρά (vid)

Gazzetta team
Ράδιο Αρβύλα: Το συγκινητικό μήνυμα του Κανάκη για τον Παραρά (vid)
Το νέο ξεκίνημα των Ράδιο Αρβύλα στον ΣΚΑΙ συνέπεσε με την ημέρα που ο Αντώνης Παραράς έφυγε από την ζωή.

Η αφετηρία των Ράδιο Αρβύλα στη νέα τους επαγγελματική στέγη, τον ΣΚΑΙ, έπεσε σε μία όχι και τόσο ευχάριστη ημερομηνία, καθώς στις 4 Φεβρουαρίου, πριν από 23 χρόνια, έφυγε από την ζωή ένα από τα μέλη του Κομφούζιο, ο Αντώνης Παραράς.

Έτσι, στην αφετηρία της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα, λέγοντας...

«Θα ήθελαν πάρα πολύ να ήμασταν παρέα και να γελούσαμε και να διασκεδάζαμε και να σατιρίζαμε όλα αυτά τα πράγματα και όλους αυτούς που καθορίζουν τις ζωές μας κι όλο αυτό το γύρω γύρω που κοντεύει να μας τρελάνει, αλλά δεν είναι μαζί μας εδώ και 23 χρόνια. Και κάθε χρόνο, όποτε είμαστε στον αέρα, εννοείται τον θυμόμαστε σε καθημερινή βάση, αλλά όταν συνειδητοποίησα ότι βγήκαμε φέτος, κάναμε αυτό το νέο ξεκίνημα 4 Φεβρουαρίου και ακριβώς σαν σήμερα πριν 23 χρόνια ο φίλος Αντώνης Παραράς την έκανε και τον έχουμε με μεγάλη αγάπη πάντα μέσα στην καρδιά μας και πάντα τον θυμόμαστε όπως ήταν και όπως ήμασταν τότε, σε πολύ ρομαντικές, πολύ όμορφες και αγνές εποχές.

Κάθε φορά που μεταδίδουμε αυτό το βίντεο προσπαθώ να συνειδητοποιήσω και αυτό που έγινε και ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια. Θέλω να στείλω τους χαιρετισμούς μου και την αγάπη μου στην οικογένεια και στους γονείς που πραγματικά από τότε που έγινα και πατέρας ειδικά προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πώς το άντεξαν αυτό το πράγμα αυτοί οι άνθρωποι. Ένα θαυμάσιο παιδί, ένα πραγματικό διαμάντι σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα. Μια σπάνια περίπτωση», είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης προβάλλοντας το αφιερωματικό βίντεο.