Masterchef: Τα... κεδροκούκουτσα έφεραν ένταση ανάμεσα σε Κοντιζά και Κουτσόπουλο (vid)

Gazzetta team
Masterchef: Τα... κεδροκούκουτσα έφεραν ένταση ανάμεσα σε Κοντιζά και Κουτσόπουλο (vid)
Η αστοχία του διαγωνιζόμενου που επέλεξε να βάλει «κεδροκούκουτσα» στη συνταγή του έφερε ένταση ανάμεσα στους κριτές.

Ο Αλέξανδρος Κασκούτας που παίζει ποδόσφαιρο στον Πανκαμαριακό με κόουτς τον Ντανιέλ Μπατίστα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη μαγειρική. Ο Αλέξανδρος επέλεξε να μαγειρέψει παϊδάκια προβατίνας με πουρέ και σπαράγγια με στόχο να κερδίσει τους κριτές του MasterChef.

Ο διαγωνιζόμενος ετοίμασε τη συνταγή του κι ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε τον πάγκο του για να τη δοκιμάσει.

Σε εκείνο το σημείο αναρωτήθηκε για ποιο λόγο έβαλε στο φαγητό «κεδροκούκουτσα», από τη στιγμή που δεν βρήκε φρέσκα και δεν έσπαγαν όπως έπρεπε. Ο διαγωνιζόμενος ανέφερε: «Επειδή έτσι έγραφε η συνταγή» με τον Σωτήρη Κοντιζά να μην παίρνει με καλό μάτι την απάντησή του.

Όταν ήρθε η στιγμή της ψηφοφορίας η ένταση ανέβηκε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε σκληρή κριτική για τις αστοχίες του παίκτη και ψήφισε «όχι», ενώ στη συνέχεια... έδωσε οριακό «ναι» ο Πάνος Ιωαννίδης.

Όταν πήρε το λόγο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άρχισε να αιτιολογεί την ψήφο του: «Όπως είπα στην αρχή εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε ποδιές. Δυστυχώς, δεν έχει για όλους και προσέχουμε πάρα πολύ που θα τις δώσουμε γιατί είναι σημαντικές. Ήρθες με ένα πιάτο διαφορετικό, με μία πρώτη ύλη ενδιαφέρουσα. Στο τελικό αποτέλεσμα, όμως, όλο αυτό που ακούσαμε ως εισαγωγή δεν ολοκληρώθηκε στο πιάτο. Παρόλα αυτά έχουμε ένα νόστιμο κρέας, η προβατίνα είναι δύσκολο πιάτο» και ξαφνικά τον σταμάτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς:

«Συγγνώμη ετοιμάζεσαι να πεις "ναι"; Εγώ έχω ακόμα κεδροκούκουτσα, έχει μουδιάσει το στόμα μου. Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν είναι στο στόμα σας τα κεδροκούκουτσα; Δεν μπορώ να καταλάβω».

Η στιγμή της διαφωνίας στους δύο κριτές στο 7:12: