Στη Eurovision θα πάμε... 10 χρόνια πίσω: Θέλουν να κάνουμε come back με Καλομοίρα (vid)

Gazzetta team
Στη Eurovision θα πάμε... 10 χρόνια πίσω: Θέλουν να κάνουμε come back με Καλομοίρα (vid)
Τις αποτυχημένες συμμετοχές στη Eurovision σκέφτονται να... σβήσουν με την Καλομοίρα που είχε φέρει την τρίτη θέση το 2008.

Από χθες οργιάζουν οι φήμες ότι μετά τον περσινό αποκλεισμό της Γιάννας Τερζή από τη Eurovision και τον θρίαμβο της Ελένης Φουρέιρα ως εκπροσώπου της Κύπρου, η ΕΡΤ σκοπεύει να πάρει δραστικά μέτρα... που ακούν στο όνομα Καλομοίρα.

Αποκλειστικές πληροφορίες του OGAE Greece, θέλουν την Καλομοίρα Σαράντη να έχει ήδη συναντηθεί με υψηλόβαθμα στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, καθώς η δημοφιλής τραγουδίστρια φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή. Μάλιστα σε παλαιότερή της δήλωση στο περιοδικό People η Καλομοίρα έχει αναφέρει σχετικά: «Κάποτε έλεγα πως ίσως και να το έκανα, αλλά αφού δεν πήγα φέτος, δεν νομίζω. Φέτος ήταν η επέτειος των δέκα χρόνων από τη συμμετοχή μου στη Eurovision και ήμασταν σε κάποιες αρχικές συζητήσεις για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δεν προχώρησε».

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια που έχει μεγαλώσει στην Αμερική και έγινε γνωστή ως νικήτρια του Fame Story 2, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα», όπου ωστόσο δεν έγινε καμία διευκρίνιση.

Σήμερα πάντως, δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα Σελίδα και συγκεκριμένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου επισημαίνει ότι δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη πρόταση στην Καλομοίρα, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ είναι και αυτό της Τάμτα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν επικοινωνήσει με τις καλλιτέχνιδες καθώς προέχει να οριστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα αποφασίσει αν θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός ή απευθείας ανάθεση. Ο ίδιος δημοσιογράφος στο μεταξύ, μιλώντας τηλεφωνικά με την 33άχρονη τραγουδίστρια λίγο πριν φύγει από την Ελλάδα ενημερώθηκε από την ίδια ότι δεν υπήρξε προσέγγιση από την πλευρά της δημόσιας τηλεόρασης: «Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με την ΕΡΤ. Θα μου άρεσε να πάω ξανά στη Eurovision, αλλά θα πρέπει να γίνει μία αναλυτική συζήτηση για να δούμε τι σκέφτονται και βέβαια να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι».

Θυμίζουμε ότι φέτος η Καλομοίρα έκλεισε 10 χρόνια από όταν βρέθηκε στη σκηνή της Eurovision κατακτώντας την τρίτη θέση:

Πηγή: reader.gr