MEGA: Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και παρουσιαστές αποχαιρετούν το κανάλι τους (pics)

Gazzetta team
MEGA: Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και παρουσιαστές αποχαιρετούν το κανάλι τους (pics)
Tα μηνύματα συμπαράστασης στους εργαζόμενους του MEGA από δεκάδες δημοσιογράφους κι ηθοποιούς κατέκλυσαν τα social media, με αφορμή το «μαύρο» που έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το «μαύρο» που έπεσε στο MEGA μετά από 29 συναπτά χρόνια αποτελεί το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στα social media και φυσικά οι άνθρωποι που εργάστηκαν επί σειρά ετών στον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Ελλάδας δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν σιωπηλοί.

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης! Με υψηλές αποδόσεις και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μετά το ρίξιμο της αυλαίας την ώρα που στον «αέρα» βρίσκονταν οι «Απαράδεκτοι», χιλιάδες μηνύματα επώνυμων κι ανώνυμων έδωσαν το στίγμα, ενώ τις τελευταίες ώρες που το MEGA εξέπεμπε ακόμα, σημείωσε εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που συνέδεσαν τα ονόματα τους με το MEGA, το αποχαιρέτησαν μέσω των social media, με τα μηνύματά τους να βρίθουν συγκίνησης και νοσταλγίας.

Νοεμβριος του 2009, παρουσιαζοντας την εκπομπή για τα 20 χρόνια παρουσιας του MEGA στα σπορ .... είχαν βρεθεί μαζί στο στούντιο μερικά από τα μεγαλύτερα ονοματα του ελληνικού αθλητισμού από τον Πύρρο Δήμα τον Παναγιωτη Γιαννάκη, τον Θοδωρη Ζαγοράκη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, από τον Κριστόφ Βαζεχα, τον Πρεντραγκ Τζορζεβιτς, τον Νίκο Κακλαμανακη, εως τη Βούλα Πατουλιδου, τον Γιώργο Μαυρωτά, τη Μιρέλα Μανιάνι, τον Δημοσθενη Ταμπάκο την Αντιγόνη Ρουμπεση την Ευη Μωραϊτίδου και τον Αλέξανδρο Νικολαιδη... τότε κακεις δεν θα φανταζόταν πως εκπομπή για τα 30 χρόνια δεν επρόκειτο να γίνει... Εδώ και λιγες ώρες το MEGA δεν υπάρχει πια στους δέκτες... πέρασα σε αυτό το κανάλι 23 υπέροχα χρόνια και θέλω πάλι να πω ένα μεγάλο ευχαριστω σε όσους δουλέψαμε μαζί... όλα αυτά που ζήσαμε και δημιουργήσαμε δεν σβήνουν... μια ολόψυχη ευχή: οι εγκλωβισμένοι συνάδελφοι που κράτησαν το μαγαζί όρθιο, εγκαταλελειμμένοι από μερικους από τους πλουσιότερους Έλληνες που ήταν οι μέτοχοι του καναλιού, να βρουν άκρη με τα χρήματα τους και να μη χαθεί ο κόπος τους... το MEGA μπορεί να έσβησε από το τηλεκοντρόλ αλλά σηματοδότησε γράφοντας ιστορία όλη την πορεία της ελληνικής τηλεόρασης... στο επανιδείν.... #mega #uefachampionsleague #bestyearsofmylife #Mega_telos, #MegaSynexizoume, #aparadektoi.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Sotirakopoulos (@christossotirakopoulos) στις

28-10-2018 02:11 π.μ. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Στο κανάλι αυτό ξεκίνησα και εργάστηκα για 6 χρόνια. Με λύπη μου σήμερα είδα πως σταμάτησε να εκπέμπει και πραγματικά με έπιασε η καρδιά μου για τους ανθρώπους που ακόμα και μέχρι εχθές είχαν την ελπίδα πως δεν θα χάσουν τη δουλειά τους. Εγώ αύτους τους ανθρώπους τους αγαπώ, τους εκτιμώ διότι το MEGA ήταν ΑΥΤΟΙ οι άνθρωποι. Το MEGA μπορεί να ξανανοίξει με άλλη επωνυμία... αλλά χωρίς όλους αυτούς τους υπέροχους, υπερταλαντούχους ανθρώπους που εργάστηκαν δίνοντας τη ψυχή τους... θα είναι ένα άψυχο κανάλι. Και από την εμπειρία μου στα μαγαζιά, έχω να πω πως το «menu» και η «εικόνα» του μαγαζιού δεν θα φέρουν την επιτυχία... το προσωπικό του μαγαζιού θα τη φέρει!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα καλύτερο αύριο σε όλους...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

Ολοι Mega #megachannel #megatv #greekseries #kato_partali #fotena @gtsimitselis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Mihail (@constantinamihail) στις

Καληνύχτα Mega μας! Ευχαριστούμε και ευχαριστώ για όλα! #megatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou) στις