Νomads: Τα νύχια της Αλεξανδράκη, οι αφρικανικοί χοροί της Τραϊάνας Ανανία κι οι «απαγορευμένες» κονσέρβες (vid)

Gazzetta team
Νomads: Τα νύχια της Αλεξανδράκη, οι αφρικανικοί χοροί της Τραϊάνας Ανανία κι οι «απαγορευμένες» κονσέρβες (vid)
Νύχια, χοροί, κουνούπια, κονσέρβες και πολλά ακόμα θα πάρουν μαζί τους στην Μαδαγασκάρη, οι συμμετέχουσες στο νέο Nomads, η πρεμιέρα του οποίου πλησιάζει από την συχνότητα του Ant1.

Λίγες ημέρες ( δύο για την ακρίβεια) έχουν απομείνει για την πρεμιέρα του Nomads από την εξωτική Μαδαγασκάρη και μετά τους άντρες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης που μοιράστηκαν με τo τηλεοπτικό κοινό τις τελευταίες τους σκέψεις πριν την αναχώρηση για το νησί της Αφρικής, όπου θα περάσουν τους επόμενους μήνες της ζωής τους, ήταν οι σειρά των διαγωνιζόμενων κοριτσιών να «μαρτυρήσουν» όσα αντικείμενα θα τις συντροφεύσουν κατά την πολύμηνη περιπέτειά τους.

Έτσι, βλέπουμε την Δήμητρα Αλεξανδράκη να είναι σχεδόν «συντετριμμένη» για την αναγκαστική αφαίρεση- των νυχιών της, την Τραϊάνα Ανανία να δηλώνει έτοιμοι για νέα χορευτική παράσταση, αυτή τη φορά με αφρικανικά παραδοσιακά τραγούδια, ενώ η «γκάφα» της ημέρας ανήκει στην διεθνή πολίστρια Τόνια Σολανάκη, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ μαρτύρησε τις... καβάτζες της σε κονσέρβες μπροστά στην κάμερα της παραγωγής.