Στο Greece’s Next Top Model ποδοπατήθηκαν για ένα ρούχο και τιμωρήθηκαν (vid)

Gazzetta team
Στο Greece’s Next Top Model ποδοπατήθηκαν για ένα ρούχο και τιμωρήθηκαν (vid)
Η πρώτη φωτογράφιση όσων κοριτσιών μπήκαν στο Bootcamp συνοδεύτηκε από... παρατράγουδα που είχαν ως αποτέλεσμα όσα δεν κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν, να τιμωρηθούν.

Μια επαγγελματική φωτογράφιση ως μοντέλα θα κληθούν να φέρουν εις πέρας απόψε στο Greece’s Next Top Model οι 70 κοπέλες που πέρασαν στο Bootcamp, όμως τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της επιλογής των ρούχων μπορούν να χαρακτηριστούν και ως παρατράγουδα.

Και αυτό γιατί πολλά κορίτσια, προκειμένου να διαλέξουν το κατάλληλο και να μην είναι μέσα στα 30 που θα αποχωρήσουν διάλεξαν πάνω από ένα κομμάτια, με αποτέλεσμα η art director να ανακοινώσει την τιμωρία τους.

«Η Βίκυ σας είπε ξεκάθαρα ότι πρέπει να πάρετε από μία κρεμάστρα η καθεμιά. Κάποιοι σηκώσατε ολόκληρο τον καλόγερο. Δεν είναι ψώνια. Υποτίθεται πρέπει να διαλέξετε ένα item για το styling. Το κάνατε εντελώς λάθος! Αυτές που έχετε πάρει extra, θα αναγκαστείτε να το δώσετε και θα διαλέξει αυτή που δεν έχει. Για να μάθετε να ακούτε και λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα μία κοπέλα αποκάλυψε πως υπήρξαν χτυπήματα και ποδοπατήματα: «Το θέμα είναι να ακούμε και αφού ακούμε, μετά να πράττουμε. Σε περίπτωση που βρεθώ χτυπημένη, όπως κάποια κοπέλα που τη χτύπησαν ή την ποδοπάτησαν για να πάρουν κάτι. Δεν θα είμαι καθόλου καλή» προειδοποιεί παίκτρια αποκαλύπτοντας για τη δοκιμασία.