H Υβόννη Μπόσνιακ αναγκάστηκε να δηλώσει πως δεν είναι έγκυος και οι γυναίκες περνούν ένα υπέροχο μήνυμα (pic)

Gazzetta team
H Υβόννη Μπόσνιακ αναγκάστηκε να δηλώσει πως δεν είναι έγκυος και οι γυναίκες περνούν ένα υπέροχο μήνυμα (pic)
Η Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε ν' απαντήσει με χιούμορ: «Ηρεμίστε δεν είμαι έγκυος, απλά χοντρή» και βρήκε πολλές γυναίκες που ταυτίστηκαν, αφού με τη σειρά τους έχουν έρθει σε τόσο δύσκολη θέση.

Καμιά φορά ο κόσμος τρέχει να γράψει αυτό που πιστεύει χωρίς να σκεφτεί αν θα φέρει τον άλλο σε δύσκολη θέση. Στον γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ όλοι... έτρεξαν να γράψουν πως η Υβόννη περιμένει το δεύτερο παιδάκι της για να μην χάσουν το «αποκλειστικό». Όλα αυτά επειδή με το νυφικό της δεν ήταν «λαμπάδα» και είχε λίγο φουσκωμένη κοιλίτσα.

Χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει απλά έβγαλαν το συμπέρασμά τους και έφεραν την πανέμορφη σχεδιάστρια σε αρκετά δύσκολη θέση.

Εκείνη, αρκετές μέρες μετά αναγκάστηκε ν' απαντήσει σε όλους, αφού προφανώς δεν άντεχε να τη ρωτάνε αν είναι έγκυος και να της εύχονται χωρίς λόγο.

Πολλές γυναίκες ταυτίστηκαν και πόσταραν τις δικές τους φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα θέλοντας να δείξουν πως κι εκείνες δεν είναι πάντα στα στάνταρ που έχει περάσει η εποχή των social.

Η Μαίρη Συνατσάκη με τη σειρά μοιράστηκε τη δική της άποψη: «Θέλω να στείλω μία μεγάλη ιντερνετική αγκαλιά στην Υβόννη! Δεν χρειάζεται κανένα συνήγορο, αλλά είναι δυνατόν μία γυναίκα που είναι απίστευτα αδύνατη ν' αναγκαστεί να πει δημόσια ότι δεν είναι έγκυος επειδή είναι αδύνατη και είχε ένα τόσο δα φουσκωματάκι;

Αναγκάζεις έναν άνθρωπο να πει "Σόρρυ που δεν είμαι στο στάνταρ που θεωρείς εσύ και με περνάς για έγκυο. Ειδικά για ένα τόσο λεπτό ζήτημα που ούτε ξέρει ο άλλος τι περνάει για το συγκεκριμένο θέμα», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια.