Με ποια παίκτρια του Nomads θα ήθελες να βρεθείς στη Μαδαγασκάρη; (poll)

Gazzetta team
Με ποια παίκτρια του Nomads θα ήθελες να βρεθείς στη Μαδαγασκάρη; (poll)
Είσαι με την κλασσική αξία... Αννίτα Ναθαναήλ ή ψηφίζεις Δήμητρα Αλεξανδράκη; Η πρεμιέρα του Νomads πλησιάζει και αναρωτιόμαστε σε ποια παίκτρια θα δίνατε την ψήφο σας.

Το Nomads ήρθε στη μικρή οθόνη την περασμένη σεζόν και οι γυναίκες απέδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και με το παραπάνω.

Η Αποστολία Ζώη κατέκτησε το τρόπαιο στο ριάλιτι επιβίωσης και λίγο πριν την πρεμιέρα (11/10) του δεύτερου κύκλου αναρωτιόμαστε ποια παίκτρια πιστεύετε περισσότερο!

Αννίτα Ναθαναήλ, 50 ετών

Υπήρξε παρουσιάστρια των τηλεοπτικών σταθμών AΝΤ1 και του SevenΧ, ενώ το 2000 γνώρισε τον Αμερικανό, πρώην επαγγελματία πολίστα, Κρις Χάμπερτ. Το σώμα της βάζει κάτω... κάθε 20άρας.

Μαριάννα Καμαρωτάκη, 34 ετών

Δεν θες να τα βάλεις μαζί της! Είναι προπονήτρια cross training, έχει διακριθεί σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Πριν φύγει για Μαδαγασκάρη δηλώνει πως: «Πάντα ήθελα να ζήσω μια περιπέτεια στην παραλία».

Τραϊάνα Ανανία, 29 ετών

Το τσιφτετέλι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου άφησε εποχή! Η Τραϊάνα Ανανία ασχολείται με το τραγούδι και την υποκριτική...

Δήμητρα Αλεξανδράκη, 28 ετών

Τη γνωρίσαμε στο Next Top Model και ανυπομονούμε να τη δούμε στις παραλίες της Μαδαγασκάρης!

Σίσσυ Ζουρνατζή, 28 ετών

Όσοι είστε όλη μέρα στο Instagram τη γνωρίζετε πολύ καλά! Η Σίσσυ... τάραξε την Θεσσαλονίκη με τις «καυτές» εμφανίσεις της και τώρα θα κάνει πανικό και στο Nomads.

Κάτια «Τίνκερμπελ» Τσόβγκαν, 29 ετών

Γεννημένη στην Ουκρανία, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της σε χωριό των Χανίων όταν ήταν πέντε ετών. Ο στίβος είναι στο αίμα της και το 2004 την επέλεξαν ως μια από τις καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς, μάλιστα ήταν μια από τις λαμπαδηδρόμους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Αθηνά Κωστοπούλου, 22 ετών

Η Αθηνά Κωστοπούλου είναι διεθνής αθλήτρια του handball και τα τελευταία 10 χρόνια και είναι μέλος της Eθνικής Oμάδας.

Τόνια Σολανάκη, 31 ετών

Η Τόνια Σολανάκη είναι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό Αθηνών, με πτυχίο ναυαγοσωστικής, προπονητικής και διαιτησίας στην υδατοσφαίριση.