Ξέσπασε η Μάγκυ: «Ήθελαν να... χτυπήσουν εμένα και τον Τιμολέοντα (vid)

Gazzetta team
Ξέσπασε η Μάγκυ: «Ήθελαν να... χτυπήσουν εμένα και τον Τιμολέοντα (vid)
«Χείμαρρος» η Μάγκυ Ταμπακάκη Στη Φωλιά των Κου Κου όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον μεγάλο καβγά της με το Βασίλη Χατζόπουλο κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας των υποψηφίων προς αποχώρηση από το MasterChef.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη εξήγησε στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη τι ακριβώς συνέβη το προηγούμενο βράδυ, πως άλλαξε η ψηφοφορία, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά πως υπήρχε σχέδιο εξόντωσης εκείνης και του Τιμολέοντα.

«Ήρθαν το βράδυ και με ξύπνησαν. Μου είπαν Μάγκυ πρέπει να ετοιμάσεις και εσύ τις βαλίτσες σου γιατί κάποια πράγματα έχουν αλλάξει και θα ψηφιστούν άλλοι. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε τις ψήφους μας σε κανέναν γιατί δεν ήταν ξεκάθαρες οι ευθύνες από εκείνη την ομαδική. Οπότε είχαμε πει θα ψηφίσουμε αυτούς κι αυτούς γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Έρχεται ο Βασίλης τη νύχτα και μου λέει πως θα πρέπει να ετοιμάσω τη βαλίτσα μου γιατί έχουν αλλάξει κάπως τα της ψηφοφορίας. Του λέω τι έχει γίνει; Σηκώνομαι γιατί πρέπει να είμαι και εγώ στην κουβέντα.»

«Κατεβαίνω και στον κάτω όροφο ήταν ο Δημήτρης με τη Γωγώ και ο Βασίλης. Ο Τιμολέων κοιμόταν είτε μάζευε τη βαλίτσα. Μου λένε ότι αποφασίσαμε να σε ψηφίσουμε διότι το χειρότερο μας πιάτο ήταν η τσιαπάτα και συμμετείχες στη δημιουργία της. Και λέω του Δημήτρη, ήσουν κι εσύ στην τσιαπάτα. Και στο κάτω κάτω εγώ σου έβαλα τα υλικά στον κάδο, εσύ το δημιούργησες όλο το άλλο. Λέω ψηφίστε με, αλλά να ψηφιστεί και ο Δημήτρης. Μου λένε αν δεν θες, ψήφισε τον Τιμολέοντα ώστε να μην βγεις εσύ στην σέντρα. Και λέω τον Τιμολέοντα γιατί; Μια ιστορία παράλογη».

«Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε και από ποιον δρομολογήθηκε. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Φάνηκε ότι εγώ μάλωσα με τον Βασίλη που ήμασταν φίλοι και ήμασταν από την αρχή μαζί. Ήταν άδικο. Είχα τρελαθεί. Με πλήγωσε που ο Βασίλης μου είπε ότι σε ψηφίζω γιατί δεν είχαμε καλή συνεργασία, γιατί είχαμε καλή συνεργασία. Ένιωσα ότι κάποιοι, όχι ο Βασίλης, ούτε ο Δημήτρης πιστεύω. Μπορεί να ήταν η απέναντι παρέα, αλλά μπορεί και να μην έγινε αυτό. Σε εκείνη τη δοκιμασία είχα νιώσει απόλυτα πως ήθελαν να χτυπήσουν έναν από τους δύο. Να βγουν και οι δύο στη σέντρα ώστε ένας από τους δύο να φύγει. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να είμαστε και οι τέσσερις στη σέντρα»