Η Nikki Benz έκανε αγωγή στο Brazzers (pics)

Gazzetta team
Η Nikki Benz έκανε αγωγή στο Brazzers (pics)
H πασίγνωστη πορνοστάρ ζητάει 5 εκατομμύρια δολάρια από την εταιρία, τον παραγωγό Tony T και τον συμπρωταγωνιστή της, Ramon Nomar.

Φαίνεται τελικά οτι ο χώρος της ερωτικής βιομηχανίας δεν είναι και τόσο αγγελικά πλασμένος, όσο νομίζαμε... Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνουν τα όσα έχουν το δει το φως της δημοσιότητας με τις αυτοκτονίες μεγάλων ονομάτων του χώρου, αλλά και με τις καταγγελίες που κάνουν οι πρωταγωνιστές.

Τελευταίο παράδειγμα αυτό της Nikki Benz η οποία κατέθεσε αγωγή κατά του Brazzers, του παραγωγού Tony T και του συμπρωταγωνιστή της, Ramon Nomar για ένα επεισόδιο που είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2016.

Τότε, στα γυρίσματα μία σκηνής χωρίς σενάριο, η πασίγνωστη πορνοστάρ κατήγγειλε οτι ο παρτενέρ της, την στρίμωξε, την έριξε στον τοίχο, σχεδόν την έπνιξε με τα εσώρουχά της, ενώ την χτύπησε τόσο σκληρά σε σημείο να ματώσει. Και όλα αυτά, ενώ η ίδια φώναζε cut, ζητώντας να σταματήσει η σκηνή...

Τότε μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει το όλο περιστατικό ως βιασμό και ανάγκασε την εταιρία να ερευνήσει το περιστατικό, να μην προχωρήσει την σκηνή και τελικά να κόψει κάθε συνεργασία με τον Tony T.

Η αγωγή που κατατέθηκε την Τετάρτη αφορά πόνο, ταλαιπωρία, συναισθηματική δυσπραγία, παρελθόν και μελλοντικά ιατρικά έξοδα και χαμένους μισθούς, με την εκδίκασή της να γίνεται από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.