Η επική αντίδραση της Νίνας Λότσαρη όταν κατάλαβαν πως είχε πειράξει φωτογραφία της (pics)

Gazzetta team
Η επική αντίδραση της Νίνας Λότσαρη όταν κατάλαβαν πως είχε πειράξει φωτογραφία της (pics)
Η γνωστή ηθοποιός πείραξε λίγο παραπάνω μία φωτογραφία της, αλλά δεν... μάσησε όταν την πήρε χαμπάρι οι followers της...

Συνήθως an ένας ή μία σταρ της showbiz υποπέσει στο... αμάρτημα του photoshop στους στα social media και το καταλάβουν οι followers, είτε θα αρχίσει να σβήνει σχόλια, είτε θα κατεβάσει την φωτογραφία.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για την Νίνα Λότσαρη, η οποία όχι απλά δεν... μάσησε, αλλά έκανε και χαβαλέ με το αποτέλεσμα του... πειράγματος.

Η γνωστή ηθοποιός λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φοράει μαγιό και αποφάσισε να δώσει λίγο ύψος στον εαυτό της, τραβώντας την. Μόνο που τα πλακάκια ακριβώς πίσω της, έγιναν λες και βρισκόταν σε δωμάτιο με καθρέφτες ενός λούνα παρκ.

Έτσι, στο «οι
ομορφες ραγάδες μου στην κοιλια (όπως φαινεται η διχρωμία)απο τις εγκυμοσύνες μου και οι κοιλιακοί μου απο τις προπονήσεις μιας ζωής δικαιωματικά μου ανήκουν!», συμπληρώθηκε με το «Τη φωτο την ψήλωσα λίγο όμως και στράβωσε το πλακάκι γαμωτο Αφιερωμένο στα βαμπίρ που θέλουν να με κατασπαράξουν αύριο μπρρρρ».