Γιατρός επιβεβαιώνει τα σημάδια στην Σοφία Παυλίδου (vids)

Gazzetta team
Γιατρός επιβεβαιώνει τα σημάδια στην Σοφία Παυλίδου (vids)
Ο γιατρός που εξέτασε την γνωστή ηθοποιό μετά την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τον Μάνο Παπαγιάννη επιβεβαιώνει την ύπαρξη χτυπημάτων.

Το περιστατικό με την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε η Σοφία Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Πετάει πετάει», μονοπωλεί από χθες το ενδιαφέρον στην ελληνική showbiz... Λίγο περισσότερο φως στην υπόθεση επιχείρησε να ρίξει ο γιατρός που εξέτασε την γνωστή ηθοποιό, μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

«Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας, στα έκτακτα περιστατικά. Εξετάσαμε εξ αρχής την πιθανότητα διάσεισης, γιατί έμοιαζε να χάνει τις αισθήσεις της. Της παρασχέθηκαν από την αρχή οι πρώτες βοήθειες και προχωρήσαμε σε περαιτέρω εξετάσεις, όπως και ακτινογραφίες. Έχει μώλωπες από χτυπήματα που προκλήθηκαν είτε από πίεση ή από πτώση της, εκχυμώσεις και άλλους μώλωπες στην πλάτη και στη μέση. Της χορηγήθηκαν παυσίπονα και συστήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις για χτυπήματα στον αυχένα και στο κεφάλι. Σαφώς και ήταν χτυπημένη, τραυματισμένη…», είπε μεταξύ άλλων.

Η ίδια πάντως η Παυλίδου, σχετικά με το επεισόδιο δήλωσε: «Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα “δεν μου βγήκε, δεν το έκανα”. Μου λέει “το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;”.

Λέω “είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει “θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο”. Και λέω “σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα”. Μου λέει “αυτό που σου λέω θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις”. Λέω “δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου”.

Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι.

Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε “εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο” και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω».

Ο Μάνος Παπαγιάννης πάντως, τηλεφώνησε στην εκπομπή «Το πρωινό μου» και όπως μετέφερε η Φέη Σκορδά: «Έχει συζητήσει με τη δικηγόρο του ότι δεν πρέπει να κάνει κάποια δήλωση, αλλά λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ότι αυτό το περιστατικό δεν έχει συμβεί. Και ότι έχει στεναχωρηθεί και με μένα που υιοθετούμε την άποψη αυτή. Εγώ θέλω να ξαναπώ ότι για κανέναν λόγο ένας άντρας δεν σηκώνει χέρι! Ό,τι και να συμβαίνει, εμένα αυτή είναι η θέση μου, έτσι έχω μεγαλώσει».

Η Μαρία Κορινθίου πάντως, μιλώντας στο Alpha κράτησε αποστάσεις από το πως έγινε το όλο περιστατικό, λέγοντας: «Είναι πολύ λεπτές οι ισορροπίες αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε έγινε αυτό κι αυτό, γιατί δεν έχουν γίνει κι έτσι τα πράγματα… Εγώ ξέρω ότι χτύπησε και ο Μάνος…

Ό,τι και να γίνεται από πίσω εμείς οφείλουμε να είμαστε εκεί πάνω και να κάνουμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Είτε είμαστε άρρωστοι, είτε είτε είτε… οφείλουμε ο κόσμος να μην το γνωρίζει αυτό από κάτω».