My Style Rocks: Η Playmate Ραμόνα και η Παναγιώταρου «sexy» νοσοκόμα (pics & vids)

Gazzetta team
My Style Rocks: Η Playmate Ραμόνα και η Παναγιώταρου «sexy» νοσοκόμα (pics & vids)
Έξι κορίτσια έμειναν στο «My Style Rocks» κι εμείς θυμηθήκαμε από που μας πρωτοσυστήθηκαν. Ναι! Η Ρομόνα Βλαντή ήταν υποψήφια Playmate, ενώ η Τζώρτζια... Γωγώ!

Το «My Style Rocks» μας έμαθε να φοράμε... πανωφόρι και πριν ρίξει αυλαία εμείς θυμηθήκαμε από που ξέρουμε τις έξι φιναλίστ. Με μία απλή αναζήτηση βρήκαμε θησαυρό και είδαμε πως οι περισσότερες διαγωνιζόμενες ήταν αγνώριστες όταν μας συστήθηκαν για πρώτη φορά.

Ας αρχίσουμε με την πολυσυζητημένη Ραμόνα Βλαντή!

Ήταν 2007 όταν είδαμε για πρώτη φορά το Νο6 στα «Playboy Greek Playmates Awards». Μην προσπαθήσετε να τηλεφωνήσετε... έχει λήξει ο διαγωνισμός!

Κι όσο ψάχναμε η κατάσταση γινόταν πιο «καυτή». Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αφήνει με το στόμα ανοιχτό τους κριτές κάθε φορά που φοράει ρούχο με βαθύ ντεκολτέ.

Που να δείτε όμως σε πιο διαφημιστικό πρωταγωνιστούσε... Ναι! Στη διαφήμιση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας με τις sexy νοσοκόμες.

Αυτό που μας ξάφνιασε ήταν το παρελθόν της Τζώρτζια Βαϊνά! Είναι από τις πιο στιλάτες παίκτριες, πιο παλιά όμως μας είχε συστηθεί ως «Γωγώ»!

Μάλιστα, μας είχε τραγουδήσει το «Σεμνά και ταπεινά»...

Kαι σαν να μην έφτανε αυτό είδαμε πως είχε λάβει μέρος στο διαγωνισμό Playmate 2007, ενώ ήταν και... κορίτσι του «Θέμου». Σε μία παλιότερη στιγμή με την Όλγα Φαρμάκη.

Όσοι ασχολείστε με τα αθλητικά γνωρίζατε την Ιωάννα Τούνη από την σχέση με της με τον Γιάννη Σιδεράκη. Όσοι γυρνάτε βράδυ στην Θεσσαλονίκη κάπου την είχατε πετύχει. Τις παλιές φωτογραφίες που αντικρίσαμε τις διαγράψαμε κι έτσι όσοι τη δείτε τώρα θα πάθατε... «Τουνάμι».

Η Βασιλική Ρούσσου είναι σχεδιάστρια αξεσουάρ και δημιουργός της μάρκας MARIVEE. Έχει πτυχίο στο παιδαγωγικό τμήμα Πατρών, ενώ εργάζεται ως μοντέλο από το 2011.
Η Υβόννη Ντόστα είναι μοντέλο, έχει σχεδιάσει beachwear, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους οίκους, Hermes, Giza και Gianfranco Ferre παρακαλώ.