REAL LIFE WHO

Zombie Boy: Η σύντομη ιστορία του μοντέλου με τα τατουάζ που θα σας συγκινήσει


24 Μαρτίου 2019

20140905_zaa_c130_096.jpg

Η προσωπικότητα του υπήρξε ιδιαίτερη και σκοπός της ζωή του ήταν να γίνει πρεσβευτής της στάσης ζωής, μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική εμφάνιση. «Μη δίνεις σημασία σε όσους σε κρίνουν. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι είμαι διαφορετικός εξαιτίας του δέρματός μου, αλλά εγώ δεν νιώθω έτσι. Είμαι ίδιος με όλους τους άλλους. Δεν κρίνω τους ανθρώπους, αν και κρίνομαι από αυτούς». Τα λόγια του Rick Genest, του Zombie Boy, ήταν χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did you guys here the joke about the stone wall? It’s hilarious.. i’m still trying to get over it. ? @nicklege

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zombie Boy (@zombieboyofficial) στις

Ο Rick Genest μεγάλωσε στο Μόντεαλ και από πολύ νωρίς θέλησε να εξερευνήσει τον underground κόσμο της Punk, των τατουάζ και του piercing. Στα 15 του έμαθε ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο. Και ενώ οι γιατροί δεν του δίνανε μεγάλες πιθανότητες να ζήσει, το χειρουργείο για την αφαίρεση του όγκου ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τότε κατάλαβε ότι η ζωή είναι μικρή και ότι δεν υπήρχε λόγος να μην εκπληρώσει το όνειρό του για τα τατουάζ. Το πρώτο του ήταν μια νεκροκεφαλή και δύο σταυρωτά κόκαλα από κάτω, πάνω στον ώμο του, λίγο καιρό μετά το χειρουργείο. Ενώ ως τα 19 του είχε καλύψει το 90% του σώματός του με τατουάζ, σχεδιάζοντας με τον επιστήθιο φίλο του και tatto artist, Frank Lewis, ένα έργο τέχνης με θέμα την αποσύνθεση του ανθρώπινου σώματος. Το παρατσούκλι Zombie του το έδωσαν οι φίλοι του, επειδή αγαπούσε το punk και τις νεκροκεφαλές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fate is against me, in health, and virtue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zombie Boy (@zombieboyofficial) στις

Ο Rick πέρασε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness για τα περισσότερα τατουάζ με έντομα (178), αλλά και τα πιο πολλά που αναπαριστούν οστά (138) σε ένα ανθρώπινο σώμα, ενώ δεν σταμάτησε ως τον θάνατό του να προσθέτει χρώμα στο κορμί του, το οποίο με την πάροδο του χρόνου μετετράπη για εκείνον σε ζωντανό, κινούμενο art project.

Είχε ομολογήσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον αν ταξιδεύει, να σταματάει ταξί μέχρι και να μπει σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αφού πολλοί όταν τον έβλεπαν αντιδρούσαν παράξενα. Έχει παραδεχτεί πως οι αντιδράσεις των ανθρώπων επηρέαζαν τη ζωή του και την καθημερινότητά του. Όμως μια μέρα ένας άγνωστος άντρας τον είδε στο δρόμο και του ζήτησε να τον βγάλει μερικές φωτογραφίες χωρίς ρούχα. Και από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε η τρελή πορεία της δόξας. Οι φωτογραφίες του κατέληξαν σε περιοδικά μόδας, ενώ ο  στιλίστας της Lady Gaga τον προτείνει για ένα Cameo στο νέο βίντεοκλιπ της για το single "Born This Way".  Από τότε έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο, γεγονός που τον έκανε να αναρωτιέται μεταξύ αστείου και σοβαρού «"Μα πού ήταν σε όλη μου τη ζωή αυτή η δουλειά;». Έγινε το πρόσωπο που πρωταγωνίστησε σε δεκάδες καμπάνιες μεγάλων εταιριών ρούχων, σχεδιαστών και editorials περιοδικών διεθνούς βεληνεκούς. Πήρε μέρος σε έναν μεγάλο αριθμό ταινιών και περπάτησε στην πασαρέλα ακόμα και για τον Thierry Mugler .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨ TING ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zombie Boy (@zombieboyofficial) στις

Ο Rick Genest, έζησε μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, άγριες στιγμές στους δρόμους, αναπάντεχη δόξα και πολλά χρήματα. Ήταν όμως πάντα το αγόρι που προσπαθούσε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του με μελάνι στο σώμα του.

Όμως στις 3 Αυγούστου του 2018, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 33α γενέθλιά του, ο Rickβρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ. Σύμφωνα με τις αρχές έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, αν και η οικογένεια του μέχρι και σήμερα αρνείται να το πιστέψει και θεωρεί πως ο Rick δεν υπάρχει περίπτωση να αυτοκτονούσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The only thing savin' your life... is that I don't look good in orange, and I hate stripes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zombie Boy (@zombieboyofficial) στις

Η τελευταία ανάρτησή του στο facebook, λίγες μόνο ώρες πριν τον θάνατό του, ήταν ένα ποίημα το οποίο υπέγραφε ο ίδιος, ως Zombie Boy και έφερε τον τίτλο "Το πηγάδι", ενώ από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις του, τίποτα δεν προμήνυε την δυσάρεστη εξέλιξη.