Ένας 5χρονος πνίγηκε, σταμάτησε η καρδιά του για σχεδόν δύο ώρες και οι γιατροί τον έσωσαν από θαύμα! (vid)

Gazzetta team
Ένας 5χρονος πνίγηκε, σταμάτησε η καρδιά του για σχεδόν δύο ώρες και οι γιατροί τον έσωσαν από θαύμα! (vid)
Οικογενειακός φίλος ανέσυρε το πεντάχρονο αγοράκι χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό, οι γιατροί δεν σταμάτησαν να του κάνουν ανανήψεις μέχρι που 110 λεπτά αργότερα ένιωσαν τον παλμό της καρδιάς του.

Ένα μικρό θαύμα βίωσε μία οικογένεια από την Κίνα που πήγε από την... κόλαση στον παράδεισο. Ένας οικογενειακός φίλος είδε το αγοράκι να πνίγεται στη λιμνούλα που συνηθίζουν να ψαρεύουν οι γονείς του για να βγάζουν το μεροκάματό τους.

Δίχως να το σκεφτεί βούτηξε στο νερό, άρπαξε το αγόρι και το έβγαλε στη στεριά. Ο 5χρονος δεν είχε παλμό. Ο άνδρας προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες και γρήγορα έτρεξαν στην κοντινότερη κλινική.

Θαύμα: Επανέφεραν ασθενή της οποίας η καρδιά είχε σταματήσει για 72 ώρες! (vid)

Ο οικογενειακός φίλος ανέφερε πως είδε το αγοράκι να επιπλέει στο νερό, όπου έπεσε κατά λάθος: «Προσπαθούσε επί 10 λεπτά να επαναφέρω το παιδί με CPR, πριν τον πάω στο νοσοκομείο με τον παππού του».

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ο μικρός δεν έχει παλμό, ωστόσο επέμεναν να του κάνουν ανανήψεις μέχρι ν' ανταποκριθεί.

Μετά από 110 ολόκληρα λεπτά το πεντάχρονο αγοράκι έδωσε σημεία ζωής. Η καρδούλα του άρχισε να χτυπάει!

Ο μικρός Λιν Λιν είναι σε σταθερή κατάσταση και βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας της τελευταίες 10 μέρες.

Το νοσοκομείο ανέφερε πως δύο άνδρες έκαναν ανανήψεις στο παιδάκι κι ανά 5-10 λεπτά ενέσεις, 40 λεπτά αφότου είχε φτάσει στο νοσοκομείο χτύπησε η καρδούλα του. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως θα μπορούσε να θεωρηθεί νεκρό όταν έφτασε εκεί, ωστόσο όλη η ιατρική ομάδα δεν έχασε τις ελπίδες της.

Τραγική φιγούρα ο παππούς του παιδιού που εκλιπαρούσε να σώσουν τον εγγονό του.

Πλέον, οι γιατροί περιμένουν την πρόοδο της υγεία τους για να διαπιστώσουν αν στο μέλλον θα καταφέρει να επανέλθει πλήρως.

Πληροφορίες: dailymail.com