Ο Τσίπρας έβγαλε τους βουλευτές του για ποτό στου Ψυρρή

Gazzetta team
Ο Τσίπρας έβγαλε τους βουλευτές του για ποτό στου Ψυρρή
Για ποτό χθες βράδυ στου Ψυρρή ο Αλ. Τσίπρας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συζήτησαν όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν χθες το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε γνωστό στέκι στου Ψυρρή.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για «χαλαρό ποτό», στο «Λοκάλι» στου Ψυρρή, με τον ίδιο να φτάνει στο μαγαζί που βρίσκεται πολύ κοντά στην Κουμουνδούρου λίγο μετά τις 08:30 το βράδυ, ενώ οι πρώτοι βουλευτές είχαν ξεκινήσει να φθάνουν από τις 8:00 μ.μ.

Οι περισσότεροι βουλευτές προτίμησαν λευκό κρασί, ο κ. Τσίπρας έβγαλε δεκάδες selfie με τους βουλευτές, ενώ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τους νεοεκλεγέντες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε όλους τους βουλευτές να αναλάβουν πρωτοβουλίες στις περιφέρειές τους για εγγραφή μελών στην πλατφόρμα isyriza.gr και να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην διεύρυνση του κόμματος. Ο κ. Τσίπρας πέρασε από όλα τα «πηγαδάκια» που είχαν σχηματίσει οι βουλευτές και συζήτησαν για τα θέματα της επικαιρότητας, για τις μέχρι στιγμής κινήσεις της κυβέρνησης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις «παλινωδίες της ΝΔ στο προσφυγικό» και την «υποκριτική στάση που υιοθέτησε προεκλογικά, η οποία την έχει φέρει σήμερα αντιμέτωπη με αντιδράσεις από γαλάζιους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης ανά την επικράτεια».

Τέλος, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις συζητήσεις και στο επερχόμενο φορολογικό νομοσχέδιο και τον προϋπολογισμό, «καθώς από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες διαψεύδονται μία προς μία οι υποσχέσεις της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη για ελαφρύνσεις στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και τη μεσαία τάξη».