Στέλεχος της Χρυσής Αυγής έστειλε επιστολή αποχώρησης σε αντιφασιστικά ΜΜΕ (pic)

Gazzetta team
Στέλεχος της Χρυσής Αυγής έστειλε επιστολή αποχώρησης σε αντιφασιστικά ΜΜΕ (pic)
Το οξύμωρο βέβαια είναι πως ο Δημήτρης Βογιατζής δεν ενοχλήθηκε από τις δολοφονίες που έκαναν οι ομοϊδεάτες του, αλλά από τον παραγκωνισμό στελεχών.

Σε κατάσταση διάλυσης είναι η Χρυσή Αυγή μετά και το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, όπου απέτυχε να μπει στην βουλή. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την διόγκωση του οικονομικού προβλήματος που ήδη αντιμετώπιζε το ακροδεξιό μόρφωμα.

Οι αποχωρήσεις στελεχών είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο, με τελευταίο όνομα στο μακρύ κατάλογο να είναι αυτό του Δημήτρη Βογιατζή.

Το μέλος της Κ.Ε και γραμματέας της Τ.Ο Καβάλας ανακοίνωσε την απόφασή του με επιστολή που έστειλε σε ιστοσελίδες που είναι γνωστές για την αντιφασιστική τους φιλοσοφία. Το jailgoldendawn.com, το omniatv.com και το ormantifa.org.

Βέβαια εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως, όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω κείμενο, ως λόγο της αποχώρησής του, ορίζει τον παραγκωνισμό του ίδιου και άλλων στελεχών για χάρη των εκλεκτών του Νίκου Μιχαλολιάκου. Όχι τις δολοφονίες του Σαχζάτ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα...