«Χαμός» στη Χρυσή Αυγή: Ο Μιχαλολιάκος καλεί τον Λαγό να παραδώσει την έδρα του

Gazzetta team
«Χαμός» στη Χρυσή Αυγή: Ο Μιχαλολιάκος καλεί τον Λαγό να παραδώσει την έδρα του
Μετά την απόφαση του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού ν' ανεξαρτητοποιηθεί η Κεντρική επιτροπή της Χρυσής Αυγής τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα του στο Κόμμα.

Ανακοίνωση αναφορικά με την ανεξαρτητοποίηση του ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού από τη Χρυσή Αυγή, εξέδωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος, όπου καλεί τον ευρωβουλευτή να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, χαρακτηρίζοντας την αποχώρησή του ως «δόλια και υστερόβουλη».

Εξάλλου, υπενθυμίζει, δηλώσεις του Λαγού με τις οποίες καλούσε τον ευρωβουλευτή Συναδινό να παραδώσει την έδρα μετά την ανεξαρτητοποίησή του.

Η ανακοίνωση: «Η Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής καταδικάζει κατηγορηματικά την δόλια και υστερόβουλη αποχώρηση του Λαγού. Καλεί τον αποχωρήσαντα Ευρωβουλευτή Λαγό να παραδώσει την έδρα στο Κόμμα.

Θυμίζουμε ότι όταν ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ευρωβουλευτής Συναδινός, σε δημόσια ομιλία του ο Λαγός τον καλούσε να παραδώσει την έδρα γιατί ανήκει στην Χρυσή Αυγή. Όλοι γνωρίζουν ότι εκλέχτηκε με ψήφους Χρυσαυγιτών και με ένα ψηφοδέλτιο που έγραφε «Χρυσή Αυγή» και που ο ίδιος δήλωνε παντού ότι είναι «από Χρυσαυγίτες για Χρυσαυγίτες».

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον υπέροχο Αγώνα της με όσους παραμένουν Πιστοί στα Ιδανικά της».

Πηγή: reader.gr