Μοροπούλου για τη σύνταξη του πατέρα της: «Δεν την έπαιρνα εγώ, το ταμείο μου την έδινε» (vid)

Gazzetta team
Μοροπούλου για τη σύνταξη του πατέρα της: «Δεν την έπαιρνα εγώ, το ταμείο μου την έδινε» (vid)
«Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, την πίστωνε το ταμείο μου επομένως δεν υπάρχει ευθύνη δική μου επί της διαδικασίας» δήλωσε η Τώνια Μοροπούλο για την είσπραξη της σύνταξης του νεκρού πατέρα της.

«Ωστόσο, είναι φανερό ότι υπάρχει ευθύνη και γι' αυτό προσέφυγα στη δικαιοσύνη για να καλύψω άμεσα το οφειλόμενο ποσό. Η λάσπη όμως, παρά το γεγονός ότι εξέθεσα δημόσια όλα τα γεγονότα, συνέχισε και από την παράταξη που βρίσκεται στην εξουσία και όχι μόνο από τα όργανά της. Γι' αυτό το λόγο, βλέποντας ότι γίνομαι επίκεντρο αποπροσανατολισμού της πολιτικής ζωής από τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, απέσυρα την υποψηφιότητά μου γιατί, από ευθιξία, δεν θέλω να βλάψω τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πορεία του προς τις εθνικές εκλογές» δήλωσε η κυρία Μοροπούλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, από την στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό, δεν θεωρούσε πως είναι κάτι παράνομο και δεν ήξερε πως ο νόμος άλλαξε το 2010.

«Είναι σαφές ότι πρόκειται για πόλεμο λάσπης για την πολιτική επιλογή μου να είμαι στον πλευρό του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας» κατέληξε η κυρία Μοροπούλου.

Σημειώνεται ότι μετά το σάλο που ξέσπασε για την είσπραξη της σύνταξης από τον πατέρας της, η Τώνια Μοροπούλου απέσυρε χθες την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία.

Πηγή: reader.gr