Υποψήφιος του Βαρουφάκη βγήκε σε συνέντευξη... τραγουδώντας «για τα αδέρφια του» (vids)

Gazzetta team
Υποψήφιος του Βαρουφάκη βγήκε σε συνέντευξη... τραγουδώντας «για τα αδέρφια του» (vids)
Με τα στόματα ανοιχτά έμειναν οι παρουσιαστές της ΕΡΤ, ακούγοντας τον υποψήφιο του ΜέΡΑ 25 να τοποθετείται επί της επικαιρότητας, τραγουδώντας για τα αδέρφια του.

Σε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος από αυτό που μας έχουν συνηθίσει οι υποψήφιοι βουλευτές των κομμάτων κύλησε η προεκλογική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Άλλη Διάσταση», καθώς ένας από τους καλεσμένους του πάνελ αποφάσισε να παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματός του με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ο λόγος για τον πρώην δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας» Ανδρέα Ρουμελιώτη, και υποψήφιο στον Δυτικό Τομέα της Β' Αθηνών με το ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος και κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς όταν έφτασε η σειρά του να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής, άρχισε να τραγουδά για τα αδέρφια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής αφού άσκησε δριμεία κριτική στο περιεχόμενο της συζήτησης, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως θα ζητήσει την ψήφο των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας, του Περιστερίου, του Χαϊδαρίου, του Καματερού και των Άνω Λιοσίων, και στη συνέχεια άρχισε να τραγουδά το κομμάτι «Ο τσιγγάνος» του Δημήτρη Χαλικόπουλου, αφήνοντας σύξυλους τόσο τους συνυποψηφίους του όσο και τους παρουσιαστές της εκπομπής.

Η αρχική εκτέλεση του κομματιού από τον Δ. Χαλικόπουλο:

Πηγή: luben.tv