Η επόμενη μέρα του Πάνου Καμμένου: Θα ασχοληθεί με το Μουντιάλ του 2022 και με την κάνναβη (pics)

Gazzetta team
Η επόμενη μέρα του Πάνου Καμμένου: Θα ασχοληθεί με το Μουντιάλ του 2022 και με την κάνναβη (pics)
Μπορεί ο πρώην Υπουργός Εθνικής Αμύνας έχει πρόταση να είναι στην επιτροπή του Μουντιάλ του 2022, ενώ θα ασχοληθεί με την κάνναβη.

Χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες και κατ' επέκταση τον Πάνο Καμμένο θα διεξαχθούν οι εκλογές της 7 Ιουλίου.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έκοψαν κάθε διάθεση από τον πρώην πλέον Υπουργό Εθνικής Άμυνας που θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την πολιτική σκηνή της χώρας.

Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, δεν θα μείνει ανενεργός. Το αντίθετο μάλιστα...

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει ήδη πρόταση να συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του 22ου Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί το 2022 στο Κατάρ.

Η πρόταση λέγεται ότι ήρθε απευθείας από τον εμίρη του Κατάρ σεΐχη Abdullah bin Hamad Al - Thani, με τον οποίο απέκτησε στενές σχέσεις κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Άμυνας.

Παράλληλα όμως τον περιμένουν δουλειές με... φούντες, καθώς σκέφτεται να βοηθήσει τον γιο του που θα είναι μέτοχος στην εταιρία GreekKannabis.

Ο Ηλίας Καμμένος είναι μέτοχος στην εταιρία, το καταστατικό της οποίας, αναφέρει πως έχει ως στόχο την «καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, μεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εμπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού, κάνναβης, αρωματικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες».

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ θα συνεχίσει να μας απασχολεί και τώρα που θα απουσιάζει από τη νέα Βουλή.