Επιμένει ο Σκαλούμπακας: «Είμαι η Νέα Δημοκρατία, δεν με διαγράφει κανείς» (pic)

Gazzetta team
Επιμένει ο Σκαλούμπακας: «Είμαι η Νέα Δημοκρατία, δεν με διαγράφει κανείς» (pic)
Λίγο μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του από τη ΝΔ, ο γιος του αρχιβασανιστή της Μακρόνησου, επανήλθε με νέα ανάρτηση.

Μετά από αρκετό καιρό και δεκάδες χυδαίες και προκλητικές αναρτήσεις, ο Χρήστος Σκαλούμπακας διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία.

Για να γίνει αυτό όμως, χρειάστηκε να ξαναέρθει στην επιφάνεια από την Έλενα Ακρίτα, ένα μήνυμα που αρέσκεται να χρησιμοποιεί αρκετές φορές, τουλάχιστον από το 2016, ο γιος του αρχιβασανιστή της Μακρόνησου.

Με αυτό απειλούσε πως είτε θα έκανε αυτός ότι δεν πρόλαβε να κάνει ο πατέρας του το 1946-47, είτε η Νέα Δημοκρατία θα εκδικηθεί τους κομμουνιστές.

Έτσι, με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη διεγράφη από το κόμμα.

«Έχοντας υπόψη:

1. Το Καταστατικό της Νέας Δημοκρατίας.

2. Το υπ’ αριθ. πρωτ. 2/09-01-2019 Πρακτικό και Απόφαση Εκλογής του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

3. Τις ιδεολογικές αρχές και τις θέσεις του Κόμματος.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ:

Την διαγραφή του κου Σκαλούμπακα Χρήστου του Παναγιώτη από μέλος του Κόμματος, καθώς και την απώλεια των δικαιωμάτων και αξιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.
Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας».


Ωστόσο, ο ίδιος, επανήλθε με νέα του ανάρτηση, με την οποία ουσιαστικά δεν δέχεται την διαγραφή του, τονίζοντας: «Χρήστος Σκαλούμπακας δεν διαγράφεται από την «Νέα Δημοκρατία»! Ο Χρήστος Σκαλούμπακας ΕΙΝΑΙ η «Νέα Δημοκρατία»...».