Πώς λύθηκε το μυστήριο με τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού

Gazzetta team
Πώς λύθηκε το μυστήριο με τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού
Ένας 46χρονος έμπορος κρεάτων, με τον οποίο είχε τη τελευταία συναλλαγή πριν δολοφονηθεί, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον 59χρονο επιχειρηματία, Δημήτρη Γραικό.

H σορός του άτυχου επιχειρηματία εντοπίστηκε θαμμένη, μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο του, στην κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας αυτός έχει προσαχθεί και κρατείται ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και αναμένεται ο σχηματισμός δικογραφίας.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για ένα αστυνομικό θρίλερ το οποίο κράτησε σχεδόν δυόμιση χρόνια, μέχρι ο 46χρονος έμπορος κρεάτων να «σπάσει» και να οδηγήσει τις Αρχές στο σημείο που είχε θάψει τον Δημήτρη Γραικό, σε βάθος τρία μέτρα στην κτηνοτροφικό του μονάδα στο χωριό Ανατολικό.

Η ανάσυρση της σορού και του οχήματος ολοκληρώθηκε πριν το βράδυ της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει νέα επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. Ο 59χρονος (κατά την εξαφάνισή του) επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, είχε εξαφανιστεί στις 3 Νοεμβρίου του 2016, ωστόσο, οι έρευνες δεν έπαψαν κατά το διάστημα αυτό. Κομβική ήταν η μαρτυρία της συζύγου του επιχειρηματία, η οποία κατέθεσε ότι ο Δημήτρης Γραικός έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία του 46χρονου για να πουλήσει κάποια ζώα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπό διερεύνηση είχε βρεθεί και η σύζυγος του αδικοχαμένου επιχειρηματία, ωστόσο σήμερα αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Πηγή: reader.gr